vineri, februarie 3, 2023

Atrage cu ajutorul tehnicii Feng Shui prosperitate și bunăstare în casa ta. Această tehnică, veche de mii de ani, provine din China și își propune să găsească echilibrul energiei vitale a fiecărei persoane datorită distribuției și orientării spațiilor în care se desfășoară activitățile de zi cu zi, precum este casa.

Feng Shui este un vechi sistem chinez de echilibrare a mediului nostru fizic pentru a promova armonia și un sentiment de bunăstare și flux. De fapt, chiar numele său, care înseamnă „vânt și apă”, semnifică cele două elemente ale fluxului.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

Cele 5 elemente Feng Shui

Feng shui va ajuta sa profitati la maxim de spatiul dvs. de locuit, armonizand fluxul de energie – imparte lumea in cinci elemente:

Lemn: creativitate si crestere

Foc: conducere si indrazneala

Pamant: rezistenta si stabilitate

Metal: focalizare si ordine

Apa: emotie si inspiratie

Instrucțiuni pentru crearea unui echilibru energetic în dormitor

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa noastră, căreia trebuie să îi acordăm o atenție sporită atunci când o amenajăm, întrucât ne poate afecta serios energia.

Asigurati-va ca patul dvs. este in pozitia de comanda. Aceasta inseamna ca, in pat, stati cu fata spre usa, nu in linie directa cu usa.

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

 • Asezati capul pe un perete solid, cu spatiu disponibil pe celelalte trei laturi ale patului (stanga, dreapta si picior).
 • Evitati sa va asezati capul pe un perete care are o toaleta pe cealalta parte.
 • Daca este posibil, nu asezati patul sub nici o grinda joasa, dulapuri si tavane inclinate.
 • Locatia ideala a patului este in diagonala opusa usii – niciodata cu picioarele indreptate direct la intrarea in camera. (In traditia chineza, cei decedati sunt scosi mai intai cu picioarele din dormitor si cine vrea sa imite asta?)

Instrucțiuni pentru crearea unui echilibru energetic în sufragerie

Camera de zi este un spatiu in care locuitorii caminului se pot aduna cu prietenii si familia. De obicei este un spatiu mai social. In mod ideal, doriti sa il mentineti deschis si primitor.

 • Folositi cele cinci elemente de culori pentru a va decora camera de zi pe baza energiilor pe care doriti sa le cultivati.
 • Adaugati plante de casa pentru a invita mai multa bunastare, crestere si bunatate.
 • Configurati canapeaua si / sau scaunele in pozitia de comanda.

Plante cu încărcătură energetică

Conform traditiei chineze, plantele reprezinta cresterea, prosperitatea si norocul. Cautati sa cresteti o afacere sau aveti un examen? Incercati o mica planta de bambus pe birou (sau orice planta sau floare cu energie indreptata in sus) pentru un impuls in directia corecta.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Cum să atragi banii cu ajutorul tehnicii Feng Shui?

Daca doriti in mod special sa atrageti o bogatie mai mare, exista mai multe articole pe care le puteti pune in casa:

 • Cristal Feng Shui
 • Nava chineza de avere
 • Broasca Feng Shui
 • Buddha razand
 • Pisica norocoasa
 • Copac cu bani

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private