luni, mai 16, 2022

Vlăduța Lupău este în culmea fericii din momentul în care a rămas însărcinată și nu se sfiește nici o secundă să își impărtășească fericire și cu fanii ei de pe rețelele sociale/

Cu puțin timp în urmă, artista a ajuns din nou la clinică pentru o consultație. Este tare mândră că va deveni mămică, așa că deja a anticipat faptul că băiețelul îi va semănă.

Cum și-a anunțat fanii de acest nouă aventură?

„Minunea mea?????? …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Te-ar mai interesa: Vă învinețiți ușor? Iată ce boală gravă poate ascu...

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!

Ce zici?! … stai să vezi ce mămică? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: poți mirosi asta? Trei simptom...

Ce mai vreau să știi …

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!

Cu drag, mami! ?”, a scris artista la momentul aflării veștii.

Deși fanii au felicitat-o la început, aceasta și-a atras antipatia lor cu ultima postare pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Două senzații corporale care indică un nivel ridic...

Vlăduța Lupău se laudă cu o viață perfectă și cu un păr perfect. Aceasta a dezvăluit internauților că secretul părului este acela tunde vârfurilecel puțin o dată pe lună, iar imediat au început criticile.

Fanele i-au reproșat că „nu este bine să te tunzi în sarcină”, pe motiv că-i scurtezi viața bebelușului. Ei bine, nu este un caz izolat, căci artista spune că a primit mai multe mesaje cu aceleași critici.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

„Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în cel de sus”, a spus pe InstaStory Vlăduța Lupău, după multele mesaje primite de la internaute.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private