Sari la conținut

Teo, adevărul despre relația cu Mircea Badea: Stăteam mult mai mult împreună decât separat

Sursă FOTO: Wowbiz

Teo Trandafir și-a deschis inima și a oferit dezvăluiri emoționante despre relația cu Mircea Badea, omul alături de care a format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori.

„Eu am solicitat prezența lui Mircea Badea (n.r. în emisiune), pentru că el făcuse matinal și înainte, și am dorit pe cineva lângă mine care știa cu ce se „mănâncă, pentru că eu nu făcusem televiziune aproape deloc. A fost chimie din prima. Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.

„Unii au avut senzația că este mai mult decât o prietenie”

Teo, adevărul despre relația cu Mircea Badea. Unii oameni cu vieți mai nefericite și minți mai înguste au avut senzația că este mai mult decât o relație de prietenie. Nici pomeneală, a fost o frăție, eu îl simt și acum ca pe fratele meu, omul care mă cunoștea foarte bine și mă proteja, îmi oferea ce aveam nevoie ca să pot performa la orele acelea. Ne-au unit respectul și încrederea de la început.

Mircea Badea se arunca exact ca zburătorul la trapez, fără a ști în ce parte se îndreaptă, pentru că știa sigur că, în momentul în care se va desprinde, vor fi două mâini acolo care să îl prindă”, a povestit Teo Trandafir pentru viva.ro.

„Nu se vedeau eforturile uriașe pe care Mircea le făcea ca să mă țină în picioare, nu se vedeau nopțile în care mă trezeam din 10 în 10 minute, gândindu-mă că sunt atât de obosită, încât nu voi auzi ceasul.

Eu am învățat destul de târziu, după trei ani, că trebuie să mă pun în pat la ora șase seara, ceea ce a însemnat lipsa vieții sociale. Prietenii mei îmi spuneau Te-am sunat aseară! și îi întrebam la ce oră, și îmi spuneau: Pe la 7, 8. Eu dormeam de mult, ca să mă pot trezi la ora 3 a doua zi dimineață”, a mai povestit vedeta.

Sursă FOTO: Wowbiz

„Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni”

Teo Trandafir a povestit și despre momentul în care s-a despărțit profesional de Mircea

„Dacă v-aș spune că am plâns în fiecare seară, timp de șase luni, ar fi partea cea mai ușoară. Știam că, dacă încep o frază, o va prelua el sau venea începutul de la el și continuam eu, iar acest lucru nu se mai întâmpla, eram singură în mijlocul unui platou de televiziune.

În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui și încearcă să se regenereze și să recompună partea din el care lipsea odată cu plecarea mea.

Dar Mircea a fost printre puținii oameni care m-au încurajat să îndrăznesc. Nu cred în relațiile de vorbit la telefon în fiecare zi, dar cred în omul care vine imediat atunci când este sunat. Atunci când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele.

A fost singurul om care a intrat la mine în spital în Viena, a fost omul care, atunci când mi-a fost cel mai greu și tăceam pe bancheta din spate a mașinii mele și mă gândeam cât de rău îmi este, mi-a dat telefon și mi-a spus doar atât: „Iubește-te, mă, și tu puțin!”. Mi-am dat seama că mă simte”, a spus Teo Trandafir.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel