Sari la conținut

Teoria incredibilă despre cancer. Constantin Dulcan: „Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă”

Sursă foto: captură ecran podcast Mihail Neamțu
Prof. Constantin Dulcan

Marele profesor Constantin Dulcan a fost invitat în cadrul podcastului realizatde Mihail Neamțu, unde a dezvăluit secretul unei vieți fericite. Tot cu acest prilej, marele profesor subliniază importanța evitării unor condiții nefavorabile pentru a putea duce o viață liniștită și sănătoasă.

„Condiții nefavorabile: dietă hipercalorică, sedentarismul – faceți mișcare fraților dacă vreți să trăiți mult și bine, aditivi alimentari, stres, gândire negativă.”, a spus prof. Constantin Dulcan.

Cum ne influențează acești factori

Dietă hipercalorică: Consumul excesiv de calorii poate duce la apariția bolilor de inimă, a obezității, diabetului și multe alte afecțiuni. O dietă echilibrată, bogată în fructe, legume, proteine slabe și grăsimi sănătoase este importantă pentru menținerea unei unei stări bune de sănătate.

Sedentarismul: Lipsa activității fizice crește riscul de boli de inimă, obezitate, osteoporoză.

Aditivi alimentari: Consumul de aditivi alimentari poate fi foarte dăunător sănătății. Este necesară evitarea alimentelor procesate și a produselor care conțin ingrediente artificiale pentru menținerea unei bune sănătăți.

Stresul: Stresul are o mulțime de efecte negative asupra sănătății fizice și mentale. Pot apărea afecțiuni precum hipertensiunea arterială, tulburări digestive, insomnie și depresie.

Gândirea negativă: Poate influența în mod negativ starea de sănătate și bunăstare. Gândirea pozitivă și practicarea recunoștinței pot îmbunătăți starea de spirit, relațiile interpersonale și capacitatea noastră de a face față provocărilor vieții.

Componenta spirituală este cea mai importantă

Profesorul Constantin Dulcan aduce în discuție o temă sensibilă și profundă, care se referă la respectul și la importanța acordată entităților sacre în viața și în gândirea oamenilor.

„Vă mai spun un lucru, credeți, nu credeți în Dumnezeu sau în Iisus, dacă aveți chef vreodată să vă amuzați pe seama cuiva, nu o faceți pe seama acestor entități sacre. Știu familii întregi secerate de cancer. Știu familii întregi! Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o spun de multe ori la televiziune, dar mi-a fost teamă că sar în capul meu.”, a spus prof. Constantin Dulcan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel