marți, iunie 6, 2023

Medicii se confruntă cu un nou caz a unui pacient ce a ajuns de urgență la spital în stare foarte gravă, în urma recuperării post COVID-19 cu tratamentul hiperbaric. Având în vedere gravitatea situației, medicul a fost transferat de urgență la spital, cazul său fiind asemănător cu cel al lui  Petrică Mîțu Stoian.

Terapia hiperbară este folosită , pentru tratarea a numeroase afecțiuni, printre care și hipoxie, ischemia periferică, ce apar la pacienții cu COVID-19, fiind un tratament complementar destinat pacienților vindecați de COVID-19, care au nevoie de recuperare pulmonară. 

Te-ar mai interesa: STUDIU. Riscul de atac de cord scade „substanțial”...

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani care s-a vindecat de COVID. Medicii din Reșița spun că, după 5 zile, s-a internat în aceeași clinică din Caraș Severin unde a început terapia hiperbară pentru recuperare post-COVID. A făcut o singură ședință, după care le-ar fi spus medicilor că nu se simte bine, potrivit Digi24.

Pacientul a fost dus apoi la Spitalul Județean din Reșița, unde medicii spun că au observat câteva leziuni în zona plămânilor. Pentru că starea bărbatului s-a înrăutățit, medicii au decis să-l transfere la spitalul municipal din Timișoara, unde este examinat și urmează să fie internat la Terapie Intensivă.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

Cazul este asemănător cu cel al cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, în cazul căruia a fost deschisă o anchetă penală pentru ucidere din culpă. Acesta a avut COVID-19 în urmă cu o lună, iar în momentul în care i s-a făcut rău urma un tratament de recuperare la o clinică privată, specializată în terapie hiperbară. De acolo a fost preluat de ambulanță și dus la spital, dar medicii nu au reușit să-l salveze.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private