marți, decembrie 6, 2022

Terapie prin râs: „Suntem un popor cu umor. Dacă mâine ar fi sfârșitul lumii, românii ar face meme-uri pe temă” spune celebrul vlogger Mircea Bravo.

 

Celebru pentru clipurile sale amuzante, în care apare și simpatica „bunică”, Mircea Bravo (Popa, numele său real) are 33 de ani și este printre cei mai cunoscuți vloggeri din România.

Tânărul are peste 3,4 milioane de oameni  care îi urmăresc activitatea pe platforma de socializare Facebook și peste un milion de abonați pe motorul de căutare YouTube.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Unele dintre clipurile realizate de Mircea Bravo, despre relația cu iubita, părinții, șefii sau meseriașii, au depășit chiar și 20 de milioane de vizualizări pe rețelele de sociale.

Cifrele reprezintă vești excelente pentru că umorul ne ajută foarte mult, de multe ori, terapia prin râs fiind un adevărat miracol pentru multe afecțiuni.

Într-un interviu acordat Europei Libere despre evoluția umorului în România, Mircea Bravo a explicat de ce au luat vloggerii fața filmelor clasice de comedie, ce trebuie să știe tinerii care vor și ei să devină vloggeri.

Umorul românilor și nevoia de „haz de necaz”…

De loc din Beclean, Bistrița-Năsăud, absolvent de Drept la Cluj, Mircea Bravo a fost unul dintre primii care au popularizat în România genul vlogging-ului, sub forma farselor pe care le făcea, în urmă cu opt ani, polițiștilor sau taximetriștilor.
A fost primul care a publicat filmulețe haioase și așa a venit succesul. Dar succesul i se datorează și poporului român, alm cărui „haz de necaz” pare să fie schemă completă sau măcar adjuvant în orice tratament de boală.

Eu cred că, în primul rând, români au umor, suntem un popor…

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

Tot timpul mă gândesc la faptul că dacă mâine aflăm că e sfârșitul lumii o să apară meme-uri ale românilor în care glumesc pe tema asta”, a spus Mircea Bravo pentru Europa Liberă. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private