Sari la conținut

TEST: Animalul pe care îl vezi primul dezvăluie care e partea dominantă a creierului tău

TEST: Animalul pe care îl vezi primul dezvăluie care e partea dominantă a creierului tău. Creierul este un organ complex responsabil nu doar de gândire, ci și de toate funcțiile corpului.

Creierul este împărțit în două jumătăți: creierul drept și cel stâng. Zone specifice ale creierului sunt responsabile pentru diferite funcții. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, creierul funcționează ca un întreg.

Iată un test de iluzie optică prin care ați putea să determinați emisfera dominantă a creierului și, mai departe, ce ar însemna asta despre tine.

Aruncă o privire și vezi pe care dintre cele două animale vezi primul.

Jagranjosh

Test emisferă dominantă: 1. Maimuța

Dacă primul animal pe care îl vezi este o maimuță agățată, atunci asta înseamnă că emisfera dreaptă a creierului tău este mai activă decât cea stângă.

Partea dreaptă a creierului este denumită și creierul analogic.

Ce înseamnă să fii o persoană cu emisfera dreaptă dominantă

Persoanele cu creierul drept sunt considerate a fi mai creative și mai artistice. Ai tendința să-ți asculți mai mult instinctul și intuiția decât logica sau opinia majorității, mai ales atunci când ești într-un fix.

Ai o imaginație grozavă și te vei trezi adesea visând cu ochii deschiși.

De asemenea, te pricepi să citești limbajul corpului oamenilor, precum și să citești printre rânduri.

Jagranjosh

Test emisferă dominantă: 2. Tigrul. Emisfera stăngă a creieruluie este dominantă

Dacă animalul pe care îl vezi primul este capul tigrului, atunci emisfera stângă a creierului tău este mai activă decât cea dreaptă.

Partea stângă a creierului este denumită și creierul digital.

Ce înseamnă să fii o persoană cu emisfera stăngă dominantă

Ești în mare parte analitic și metodic în gândirea ta. Îți place să exprimi ceea ce simți și crezi într-o comunicare clară și adecvată, fie la locul de muncă, fie în viața personală.

Crezi în raționamentul cantitativ, logică și matematică pentru a găsi răspunsuri la toate problemele tale mici și mari.

Ești un mare adept al faptelor și nu-ți place să iei decizii bazate pe emoții.

Ai capacitatea de a înțelege situații complexe, revenind pentru a le analiza pas cu pas în cronologia și secvența în care s-au întâmplat.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: