Sari la conținut

Testul simplu care îți arată starea de sănătate, în 10 minute. Lidia Fecioru: Îl putem face acasă

Testul simplu care îți arată starea de sănătate. Durează doar câteva minute. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a împărtășit o modalitate simplă de a ne evalua starea de sănătate.

Este vorba despre o metodă simplă, eficientă și ușor de realizat, în orice moment al zilei. Aveți nevoie doar de o lingură, o pungă și o mostră de salivă și o pungă.

Va trebui să țineți lingura în gură și să încercați să lăsați pe ea cât mai multă salivă. Apoi, următorul pas e să o puneți într-o pungă de plastic sigilată. Lăsați-o timp de zece minute la soare sau la lampa de masă.

Testul simplu care îți arată starea de sănătate. Durează doar câteva minute.

Vă veți da seama dacă aveți probleme în funcție de culoarea sau mirosul care apare.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a precizat faptul că acest test nu ține loc de mersul la medic.

„Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi.

Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată.

O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute.

Ce semnificații are mirosul urât al salivei

După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi.

Dacă este un miros tăios şi acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare – stomac, intestine etc.

Dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului.

Dacă este un miros de amoniac, înseamnă că sunt ceva probleme cu rinichii.

Dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, înseamnă că avem probleme cu glanda tiroidă. La fel se întâmplă şi dacă avem probleme cu fierea.

Dacă apare o culoare violet, înseamnă că avem probleme cu bronşiile, cu circulaţia periferică sau un colesterol mai ridicat.

Dacă apare vreo pată portocalie, înseamnă că avem probleme cu rinichii.

E foarte important acest test al salivei şi să ne studiem pe noi.

Dacă simţim că nu e în regulă mirosul nostru din gură, dacă ni se pare nouă că ceva nu e cum trebuie, e indicat să vedem ce probleme avem”, a spus  Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

De reținut! Lidia Fecioru a precizat faptul că acest test nu ține loc de mersul la medic, ci e doar un test, un semnal de alarmă că avem o problemă de sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel