Categories: Ştiri sănătate

Thalia a împlinit 50 de ani, dar arată de 30! Iată secretul din spatele siluetei perfecte!

Thalia a împlinit 50 de ani, dar arată de 30! Iată secretul din spatele siluetei perfecte!

Thalia, cea recunoscută drept Regina Telenovelelor, a împlinit pe 26 august 50 de ani. Vedeta, care este urmărită pe conturile de socializare de mai mult de 20 de milioane de admiratori, pare că a găsit cu adevărat secretul tinereții fără bătrânețe.

Thlai a fost întrebată care este secretul siluetei sale fără cusur. Aparent, nu este vorba doar de dietă și exerciții fizice (Thalíei îi place să practice yoga și Pilates), ci să aibă grijă de lumea ei interioară.

Thalia a împlinit 50 de ani, dar arată de 30! Iată secretul din spatele siluetei perfecte!

„Scutură-te, mișcă-te, întoarce-te, cântă și zâmbește, că viața este ceea ce se întâmplă chiar în acest moment. Bucură-te de toate cu fericire și recunoștință”, a scris cântăreața în urmă cu câteva luni pe contul ei de Instagram.

Iar Thaliei îi place, într-adevăr să râdă și să se bucure de viață. Folosește un filtru pentru a se transforma în Buzz Lightyear care se deghizează în Spider-Man pentru a-și amuza copiii sau împărtășește anecdote amuzante din viața sa de zi cu zi, cum ar fi cea de când a intrat într-o baie publică.

„Menținerea activă a corpului ca rutină zilnică este unul dintre cele mai importante lucruri pe care ți le poți oferi. Exercițiile fizice, respirația, o dietă sănătoasă și o minte pozitivă sunt total esențiale pentru a te simți plin de energie”, a spus el într-o altă publicație.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a împărtășit alte secrete prin intermediul cărții „Thalía: Frumusețe!”. De exemplu, vedeta evită să petreacă mult timp la soare. De asemenea, ea a recomandat să-ți faci un spațiu pentru exerciții fizice, fie folosind un dispozitiv, fie să alergi într-un parc din apropiere.

Deși nu crede în diete (și este adevărat că a fost văzută mâncând hot dog și gogoși), cântăreața încearcă să aibă o dietă sănătoasă. Este, de asemenea, adevărat că nu totul în viața sa a fost fericire, întrucât a mărturisit recent adepților săi că după moartea mamei sale a suferit o puternică depresie.

„Nu m-am putut recupera de tristețe, dar cu dragostea și răbdarea familiei mele și pentru copiii mei am ieșit pe linia de plutire. Dar dacă ești prins într-o depresie, vorbește, caută ajutor, vorbește despre asta cu medicul tău și agață-te de momentul prezent”, i-a mărturisit vedeta unui admirator de-al său pe Instagram.

Dar dincolo de durere, ceva ce recomandă vedeta din telenovele este iubirea. „Iubește, iubește totul și pe toată lumea foarte mult, asta se reflectă în atitudinea și expresia ta … o persoană care iubește și dăruiește, este cineva cu care toată lumea își dorește să fie și, prin urmare, atractivă”.

Vedeta de 50 de ani, pe scenă de la vârsta de 1 an

Thalia și-a început cariera când avea doar un an, când a apărut într-o reclamă pentru băuturi răcoritoare. Mai târziu, la vârsta de patru ani, a continuat să studieze baletul la Conservatorul Național de Muzică.

A apărut pentru prima dată în lungmetrajul La Guerra de los Pasteles. Ani mai târziu, ea a făcut parte din grupul pentru copii Pac Man, iar la vârsta de 15 ani s-a alăturat grupului Timbiriche. Și-a lansat primul album solo în 1990, la vârsta de 19 ani.

Printre cele mai populare piese ale primelor sale 3 albume se numără „Amarillo Azul”, „Saliva”, „En la Intimidad”, „Fuego Cruzado”, „María Mercedes” și o inversare a cântecului popular de Édith Piaf „La Vie en Rose”. Cântecele i-au adus la o popularitate enormă în rândul tinerilor și adolescenților din America Latină.

În aceeași perioadă, Thalia a participat la trei telenovele de mare faimă din regiune, Pobre Señorita Limantour, Quinceañera și Luz y Sombra, dar abia când a jucat în „Las tres Marías” („Cele trei Marii”) i s-a acordat titlul de „Reina de las Telenovelas „. (Regina telenovelelor). „María Mercedes”, „Marimar” și „María la del Barrio” au câștigat premii precum TV y Novelas și Eres și, de asemenea, au doborât recorduri de audiență în peste 40 de țări.

Fiind în centrul atenției, EMI va deveni a doua ei casă de discuri, cu care va lansa unul dintre cele mai populare albume ale sale: En Éxtasis. Cu Rosalinda, Thalia a făcut o scurtă întoarcere în lumea telenovelelor, dar a decis să nu-și continue cariera de actriță și să se concentreze asupra carierei sale muzicale.

În acest timp a cunoscut dragostea vieții sale, Tommy Mottola, care la acea vreme era președintele Sony Music. Thalia are colecții de articole vestimentare și de frumusețe pe care le-a lansat ca antreprenor cu linia ei de lenjerie în Mexic. De asemenea, în prezent este un influencer foarte activ pe TikTok, unde menține un contact mai strâns cu admiratorii săi. 

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

58 de secunde ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

31 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică