luni, august 15, 2022

Ai folosit vreodată uleicocos? Ei bine, ar fi timpul să evaluezi această opțiune și asta pentru că uleiul de cocos este o minune din lumea cosmeticii. Face pielea catifelată și părul mătăsos, combate impuritățile pielii și chiar ajută la vindecarea herpesului și a celulitei. Relaxează pielea feței, conferă un ten proaspăt și sănătos, regenerează pielea și părul și poate fi folosit ca gel de duș sau că bază pentru uleiul de masaj. Iar pentru bărbați, uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, excelent de folosit după bărbierit. Împrospătează, calmează pielea iritată și o face moale și suplă.

Te-ar mai interesa: Cum poți dezvolta cancer pulmonar fără să fumezi. ...

Datorită nenumăratelor sale proprietăți, uleiul de cocos a fost considerat cel mai bun produs de îngrijire a pielii de mii de ani. Secretul uleiului de cocos constă, fără îndoială, în prezența acidului lauric, care, împreună cu alte grăsimi săturate, este cel mai important nutrient al acestuia. Acidul lauric are o funcție antibacteriană și protejează pielea de germeni, bacterii și ciuperci. Uleiul natural de cocos hidratează pielea și o protejează de substanțe toxice. Reglează echilibrul acido-bazic al pielii și previne astfel îmbătrânirea. Uleiul organic poate fi aplicat și la abraziuni sau tăieturi. Acest lucru accelerează procesul de vindecare.

Te-ar mai interesa: Cum afli dacă ai polipi pe colon și în ce situații...

Deschide un borcan cu ulei de cocos, închide ochii și scufundă-te în parfumul soarelui, al mării și al palmierilor. O mică pauză mentală, pe care ți-o poți oferi în fiecare zi! Natural și fără aditivi, uleiul la temperatura camerei este alb și are o consistență destul de solidă. Dacă este ușor încălzit, devine transparent, lichid, are un miros mai intens și este foarte ușor de împrăștiat.

Te-ar mai interesa: Aditivul cancerigen ascuns în alimente. Îl consumi...

Efectul uleiului de cocos asupra părului

Fie că este iarnă sau vară, factorii externi pot deteriora părul și îl pot pune la încercare. Dacă vara părul este atacat de raze UV, clor sau apă de mare, iarnă aerul uscat al foehnului și căciulile de lână atacă părul și pielea. La aceasta se adaugă nenumărate produse de styling, plăci de îndreptat și așa mai departe. Consecințele acestui fapt sunt capetele casante, părul slab și rupt. Părul vopsit sau decolorat necesită și mai multă îngrijire și atenție. Uleiul de cocos cu substanțele sale naturale și prețioase oferă părului îngrijirea și hidratarea potrivite. În cazul scalpului uscat sau foarte gras, acesta poate avea un efect de reglare și poate stimula creșterea părului. Face părul strălucitor, sănătos și atractiv. Pentru îngrijirea părului, se recomandă în general utilizarea exclusivă a uleiului organic de cocos pur. Datorită vitaminelor și mineralelor, reconstruiește părul, conferindu-i o strălucire sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Un român de 46 de ani va fi eutanasiat în Spania...

Efectul uleiului de cocos asupra pielii

Pielea este cel mai mare organ din întregul corp uman, cu o suprafață de până la 2 metri pătrați. Carcasa de protecție a corpului nostru are un sistem de monitorizare sofisticat și funcții multiple. Experiența ne-a arătat cum uleiul de cocos este un nutrient excelent potrivit pentru a oferi protecție naturală și îngrijire regulată a pielii noastre. La urmă urmei, uleiul de nucă de cocos este un produs absolut natural, fără arome sau alți aditivi nocivi industrial. Este un produs cosmetic care promovează bunăstarea pielii. Acest lucru se datorează în principal acizilor grași și efectului antibacterian al uleiului.

Te-ar mai interesa: Rugăciunea făcătoare de minuni către Sfânta Maria....

Uleiul de cocos poate fi un mare suport pentru combaterea acneei și a furunculelor. Problema impurităților pielii este adesea prezența nu numai în perioada pubertății, dar poate apărea și în alte etape ale vieții sau chiar poate să devină o boală de durată. Efectul uleiului de cocos împotriva furunculului și acneei este dat de proprietatea antibacteriană a acidului lauric. Alți nutrienți din uleiul de cocos acționează că antiinflamatoare și ajută la eradicarea rapidă a focarului inflamator.

Uleiul de nucă de cocos conferă pielii hidratare și o îmbogățește cu substanțe curative prețioase care ajută la crearea unei senzații de catifelare. Este foarte eficient în special pe părțile corpului care necesită o hidratare regulată, cum ar fi coatele sau genunchii.

Uleiul de cocos este fantastic ca tratament după expunerea îndelungată la soare. Aplicați-l abundent pe tot corpul. În acest fel pielea se relaxează și se hidratează, asigurându-se că bronzul este menținut mult timp. În cazul arsurilor minore, uleiul de cocos este un mijloc excelent de ameliorare a arderii. Uleiul de cocos face ca roșeața și iritarea să se vindece mai repede și asigură hidratarea necesară, astfel încât pielea să nu înceapă să se descuameze.

Aplicat și răspândit pe cicatricile recente, uleiul de cocos poate accelera procesul de vindecare și poate ajută pielea să se regenereze mai repede, făcând cicatricea mai puțin vizibilă. Mulți nutrienți valoroși promovează un proces rapid de vindecare. Printre aceștia se numără vitaminele B și, în special, vitamina E. Datorită conținutului ridicat de grăsimi naturale, țesutul cicatricial este tratat astfel încât să se întărească mai puțin și să rămână moale și elastic.

Nu există nicio femeie care să nu se lupte cu celulita. Uleiul de cocos poate face pielea moale mai elastică și mai fermă. Structura țesutului conjunctiv pe termen lung este întărită. Uleiul de cocos oferă suprafeței pielii umezeală și minerale prețioase. Țesutul pielii este rafinat și aceasta devine mai fină, astfel încât să fieși mai flexibilă și mai uniformă. În cazul utilizării regulate și de lungă durată, uleiul de cocos poate ajută la prevenirea celulitei.

Când te uiți în oglindă dimineața, ridurile te pot pune într-o dispoziție foarte proastă. Substanțele prețioase conținute în uleiul de cocos sunt un aliat natural împotriva ridurilor. Printre acestea găsim o cantitate mare de complexe de vitamine, minerale și substanțe nutritive.

Mulți oameni suferă de infecții cu herpes cronice și inestetice. Rănile apar mai ales în jurul gurii, dar pot apărea și în alte zone ale feței sau ale corpului. Herpesul este extrem de contagios, pentru alții, dar mai ales pentru noi înșine. Datorită acțiunii antibacteriene a uleiului de cocos, acesta din urmă poate fi utilizat și împotriva herpesului.

De asemenea, uleiul de cocos extravirgin este ideal pentru masaj, pentru picioare și aș mai departe. Nu ezită să îl folosești pentru că vei observă în scurt timp miracolul acestui ulei.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private