vineri, decembrie 9, 2022

Thalia, mesaj emoționant pentru o româncă celebră: „Te iubesc! Însemni atât de mult pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot”.

A spus de multe ori că în copilărie visa să devină o gimnastă la fel de faimoasă ca Nadia Comăneci. Însă, destinul său a fost altul. Thalia a devenit regina nedetronată a telenovelelor.

Cântăreața și actrița mexicană, în vârstă de 50 de ani, a transmis recent un mesaj emoționant pentru românca Nadia Comanăcei, în vârstă de 60 de ani.

Te-ar mai interesa: Risc de demență: Alimentele ultraprocesate pot acc...


Thalia, mesaj emoționant pentru o româncă celebră: „Te iubesc! Însemni atât de mult pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot”

Thalia și-a făcut publică admirația pentru Nadia și a dezvăluit că a fost idolul ei. Într-un video postat pe pagina de Facebook, vedeta a povestit că, în copilărie, pereții îi erau erau acoperiți cu fotografiile gimnastei din România.

„Vreau să vă povestesc de ceva ce mi-am dat seama aseară. Eu de mică am fost o fanatică a Nadiei Comăneci. A avut o mare influență în viața mea. Aveam postere cu Nadia în camera mea, îmi îmbrăcam pereții cu pozele ei, nu pierdeam niciun interviu, nicio discuție de-a ei din presa vremii.

Toate medaliile și notele de 10 perfecte ale exercițiilor ei atât de impecabile au devenit pentru mine un model de urmat. Nadia a fost o persoană care m-a inspirat.

Te-ar mai interesa: Horoscop 9 decembrie. Astrolog: Munca grea va da r...

Iar ieri am văzut că mi-a dat like la câteva postări. Realizarea faptului că mă urmărește a fost ca închiderea cercului complet. Al unei fetițe visătoare care admira o altă fetiță campioană.

Nadia, te iubesc! Însemni atât de mult pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot”, a fost mesajul emoționant al Thaliei pentru campioana incontestabilă din toate timpurile a gimnasticii, Nadia Comăneci.

Te-ar mai interesa: Ai mereu pielea uscată? Ce poate afecta acest orga...

La rândul său, Nadia i-a transmis un mesaj de apreciere vedetei absolute a telenovelelor, Thalia.

„Dear Thalia , thank you for this beautiful message… congratulations on your amazing career… can’t wait to meet you ❤️you”

(Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru mesajul minunat. Felicitări pentru cariera ta impresionantă. Abia aștept să te întâlnesc)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private