Sari la conținut

Theo Rose: Copilul meu…Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă?

Theo Rose și-a îngrijorat fanii în ultima perioadă. și și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit depre ultima problemă de sănătate cu care s-a confruntat, sarcină, dar și despre rolul său din serialul „Clanul”, o producție românească, de acțiune.

Frumoasa cântăreață și-a informat admiratorii că nu s-a simțit foarte bine. Având în vedere că este însărcinată, iubita lui Anghel Damian a adresat o întrebare pentru parentologi.

„Am o viață… Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem”, a scris cântăreața pe Instagram.

Mai mult, chiar dacă starea ei nu este prea bună, actrița din Clanul filmează în continuare pentru serialul TV. Aceasta a avut o secvență în care trebuia să plângă, așa că nu a ezitat și a plâns, chiar mai mult decât cerea rolul, pentru a se descărca.

Theo Rose: De mila mea am plâns

„Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3”, a dezvăluit Theo Rose pe Instagram.

Recent, Theo Rose a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă și și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit depre cele mai grele provocări, problemele de sănătate cu care se confruntă.

„De când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea exact așa cum trebuie”, a declarat Theo.

Theo Rose a reamintit că s-a luptat cu anxietatea și speră că, atunci când copilul ei va veni pe lume, va scăpa complet de această problemă.

„Eu sunt fericită că sunt însărcinată, că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Abia aștept să transfer grija asta. Și despre asta era anxietatea mea, mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Stai să vezi acum, când o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care-l face”, a povestit Theo Rose.

Ce este tantrumul?

Tantrumul este definit ca fiind o criză de furie, comportament haotic, agresivitate şi chiar autoagresivitate. În cazuri extreme, în timpul tantrumurilor, copiii pot să vomite sau să-şi ţină respiraţia.

Acest fenomen este întâlnit la copiii cu vârste între 1 şi 4 ani şi apare atunci când cei mici nu îşi pot exprima în cuvinte frustrările.

Studiile au demonstrat că peste 87% dintre copii vor experimenta un tantrum cel puţin o dată. De obicei, trantrumurile la copiii de 3 ani apar atunci când încep să devină conștienți de dorinţele lor, dar nu ştiu cum să şi le satisfacă sau nu găsesc cuvintele potrivite pentru a le exprima.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel