joi, iunie 1, 2023

La 25 de ani, Theo Rose, cea care a câștigat premiul Radar de Media pentru artistul anului, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cântăreața va deveni în curând mamă pentru prima oară. Ea se află în al doilea trimestru de sarcină și se bucură și de relația pe care o are cu iubitul său, Anghel Damian.

Theo Rose este foarte activă în mediul online și le spune admiratorilor toate gândurile și trăirile sale. De curând, actrița a scris un mesaj impresionant pe un cont de socializare.

Te-ar mai interesa: Alimente care ajută la prevenirea cheagurilor și a...

Theo Rose, mesaj impresionant: Haide, mamă! Mai e putin…

„Ce stare de lumina … fara nesigurante, doar cu certitudini, cu intuitia mai ascutita decat oricand, cu hotararea de a-mi schimba viata si de a ma ingriji de sanatatea mea si bunastarea celor din jur.

Nu degeaba i se spune minune. E o minune care se intampla prin fel si fel de trairi dar ajungi sa o simti cu adevarat doar daca observi mesajul cu care ea vine in viata ta.
Sarcina mi-a descoperit multe adevaruri. M-au durut unele, insa am inteles ca asta e mesajul cu care copilul meu vine intre oameni si ca asta e promisiunea pe care eu trebuie sa i-o fac atunci cand o sa-l tin pentru prima data in brate: ca o sa il cresc si invat sa traiasca in si cu ADEVĂR.

Te-ar mai interesa: Metapneumovirusul uman, noul virus ucigaș.  Simpto...

Haide, mamă! Mai e putin♥”, este mesajul scris de actrița din ”Clanul” pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private