luni, septembrie 26, 2022

Reacția sfâșietoare a lui Louis la moartea străbunicii Regina Elisabeta a II-a. Copilul de patru ani a răspuns într-un mod tragic după ce a auzit că străbunica lui a murit.

Prințesa Kate a dezvăluit că fiul ei Louis a avut o reacție uimitoare după ce i-a spus că regina a murit, potrivit The Sun

Potrivit expertului regal și editorului Sunday Times, Roya Nikkhah, în timp ce se întâlnea cu susținătorii în fața Castelului Windsor, sâmbătă, Kate Middleton a dezvăluit ce a spus Prințul Louis ca răspuns la vestea decesului Reginei.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

„Louis a spus că străbunica, cel puțin, este cu străbunicul acum”.

Se pare că Prințesa de Wales ar fi avut ochii plini de lacrimi pe tot parcursul conversației.

Roya Nikkhah a postat pe Twitter: „O Prințesă de Wales, emoționată, a povestit unui grup de copii ce a spus Prințul Louis despre #Regină: „Cel puțin, străbunica este cu străbunicul acum”, în timp ce un alt susținător a spus: „A fost foarte frumos”, să îi vadă pe William, Harry, Kate și Meghan împreună”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private