vineri, mai 29, 2020

În zilele noastre nu mai reușim să ținem un regim alimentar echilibrat să avem un stil de viață sănătos. Anemia, obezitatea, rahitismul, problemele digestive iată câteva rezultate ale dezechilibrelor alimentare. Alimentaţia bazată pe carne si produse care contin carbohidrați, viciile legate de fumat –  ale noastre sau ale celor din jur, consum de alcool şi droguri sunt câteva dintre sursele  de „intoxicaţie zilnică”. Consumul de toxice (ţigări, alcool, droguri) conform statisticilor la nivel naţional şi internaţional este unul dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă societatea modernă. Peste 500000 români suferă de dependenţa cronică de alcool. La ora actuală, tabagismul este răspunzator de cca 4 milioane de decese pe glob.

Citește și:

Important este să conştientizăm răul pe care ni-l facem prin consumul voit sau independent de noi al acestor toxice. Ulterior fiecare dintre noi poate participa la crearea unui stil de viaţă sănătos atât de important pentru funcţionarea normală a organismului.
Produsele naturale ne ajută la detoxifierea organismului şi avem la dispoziţie produse fitoterapice şi macerate glicerinice.

Citește și:

Tinctura de Păpădie este un depurativ complex, care îmbină efectele laxative cu cele tonice amare. Păpădia stimulează funcţiile ficatului şi rinichilor, reglează şi stimulează digestia, realizând astfel eliminarea masivă a toxinelor din organism.

Tinctura de anghinare  prin conţinutul de polifenoli şi heterozide flavonice stimulează activitatea hepatocitelor ajutând astfel la depurarea toxinelor din organism. Metaboliţii acestor compuşi favorizează diureză şi eliminarea toxinelor.
Este indicată în tulburări legate de încetinirea funcţiilor hepatice şi biliare, afecţiuni datorate încărcăturii cu reziduuri şi toxine a organismului.

Citește și:

Tinctura de Urzică folosită în cure de primăvară şi toamnă are efect diuretic, depurativ şi aduce un aport natural de vitamine.

Nicotan este un produs natural dedicat fumătorilor care vor să renunţe la fumat.
Pe de altă parte, îmbunătăţeşte starea de sănătate, afectată de consumul de tutun. Nicotan reduce dorinţa de a fuma şi ajută la eliminarea nicotinei din organism. Ameliorează simptomatologia dată de abstinenţă (tensiune nervoasă, iritabilitate). Este foarte util în bronşita tabagică.

Bitter PlantExtrakt îmbunătăţeşte starea generală a organismului este detoxifiant la nivel renal, hepatic şi cutanat, fortifiant prin aport de vitamine, minerale şi oligoelemente, stimulator al digestiei.

Slim drink este un produs fitoterapic care efectuează o detoxifiere blândă şi naturală a organismului, stimulează tiroida să secrete hormonii tiroidieni care intervin în metabolism favorizând şi accelerând arderile. Se recomandă pentru cure de detoxifiere a organismului, obezitate pe fond de hipotiroidism, edeme, oligurie. Alături de o dietă echilibrată şi exerciţii fizice , Slim drink este foarte eficient în curele de slăbire.

Antialcool plant calmează dorinţa de băuturi alcoolice şi provoacă în timp dezgustul de acestea. De asemenea reduce tulburările nervoase din alcoolism (nervozitate, isterie).

Parteneri