marți, noiembrie 30, 2021

Loey Lane este blogger de beauty și postează des filmulețe pe canalul ei de youtube numit LoeyLane. Mulți dintre cei care îi comentează postările o critică din cauza kilogramelor. Acesta este motivul pentru

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

care tânăra a decis să le răspundă răutăcioșilor printr-un video numit “Why Fat Girls Shouldn’t Wear Bikinis,” (De ce fetele grase nu ar trebui să poarte costum de baie).

Lucrul care mi se spune cel mai des e că fetele grase nu arată bine în costum de baie. Însă, eu nu sunt de acord cu acest lucru. Nu cred că cei care comentează pe youtube sunt în măsură să decidă ce e atrăgător și ce nu.

Al doilea lucru care mi se spune e că o fată grasă în costum de baie îi face să se simtă inconfortabil. De ce trebuie să renunți să porți ceva doar pentru că îi face pe alții să se simtă inconfortabil?

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

Femeilor slabe de ce nu li se spune să nu mai poarte pantaloni scurți, de exemplu, pentru că îi fac pe alții să se simtă inconfortabil? Și de ce oamenilor grași li se spune să își acopere cât mai mult corpul.

Al treilea lucru care mi se spune e că promovez obezitatea. Deci, dacă cineva gras se îmbracă în haine sumare înseamnă că promovează obezitatea? Sau dacă cineva gras nu se simte groaznic în pielea lui și e mulțumit de cum arată, înseamnă că promovează obezitatea? 

Al patrulea lucru care mi se spune și care mă deranjează foarte tare e că atunci când cineva gras poartă un costum

Te-ar mai interesa: Se lucrează deja la un nou vaccin pentru varianta ...

de baie din două piese, în loc să poarte unul care acoperă cât mai mult, ceilalți încep să comenteze: arăți dezgustător sau mergi la sală. Ce vreau să știți e că atunci când îmbrăcăm ceva sau postăm o poză în costum de baie, nu avem nevoie de aprobarea voastră. Nu avem nevoie de opinia voastră sau să decideți voi cu ce ne stă bine sau nu.”

 

 

 

Te-ar mai interesa: Creierul și coloana vertebrală, extrem de afectate...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri