miercuri, iunie 29, 2022

Mama lui Elon Musk pozează în costum de baie pentru coperta unei reviste la 74 de ani. Este cel mai în vârstă model care a apărut pe coperta publicației mitice.

Mama lui Elon Musk a pozat într-un costum de baie pentru coperta revistei Sports Illustrated la vârsta de 74 de ani. Maye Musk este cel mai în vârstă model care a apărut pe coperta publicației legendare.

Maye este una dintre cele patru femei de pe coperta numărului din acest an, celelalte fiind modelul și femeia de afaceri Kim Kardashian, 41 de ani; Cântăreața și filantropul american Ciara, în vârstă de 36 de ani, și cântăreața olandeză-japoneză, Yumi Nu, 25 de ani.

Te-ar mai interesa: Dieta de vară. Medic: Fructele de sezon trebuie co...

Fotografiile au fost făcute în Barbados, Belize, Muntenegru și Republica Dominicană, „cu modele la fel de diverse în poveștile lor ca și în locațiile în care au fost fotografiate”.

„La 74 de ani, Maye continuă să lucreze în fiecare zi pentru a-i inspira pe cei din jurul ei”, a declarat MJ Day, redactor-șef SI Swimsuit.

Mama lui Elon Musk, în costum de baie la 74 de ani

Ideea este că Musk ar trebui să inspire femeile să se simtă încrezătoare și confortabile în propria lor piele, indiferent de vârsta lor.

„Prima mea reacție a fost că n-aș putea niciodată să visez la așa ceva, pentru că de ce ar avea cineva o femeie de 74 de ani pe copertă, mai ales în costum de baie?”, a glumit Musk cu People despre momentul ei de cover girl.

Te-ar mai interesa: Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții....

„Cred că va face femeile în vârstă de 70 de ani să se simtă mai confortabil înotând, precum și femeile de 20 și 30 de ani.”

„Nu am avut niciodată un corp de costum de baie. Nu este modestie, este ceva ce am învățat din a fi model. Corpul meu este la fel de bun ca și mâncarea pe care mi-o pun în gură. Nimeni nu mi-a cerut vreodată un lifting facial sau să îmi injectez botox. Și pentru un copil de 70 de ani, îmi merge bine”, a spus ea în urmă cu câțiva ani pentru „The Guardian”.

Te-ar mai interesa: Iată 3 motive SERIOASE să consumi CITRICE...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private