luni, octombrie 3, 2022

Tonciu și Drăgușanu în cușca MMA: Ce pretenții au divele. S-ar părea că cele două dive sunt în negocieri aprinse cu organizatorii evenimentului de luna viitoare

 

Urmează o nouă gală RXF în România în aproximativ o lună, organizatorii dorind să aducă în ring nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Printre vedetele care au primit propuneri în acest sens se numără și Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu, dar se pare că sunt destul de greu de mulțumit.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Pentru a intra în luptă, în cușca MMA, cele două au tot felul de cerințe. Se poate spune că prima bătălie se dă în cerințe, în afara ringului.

Andrea Tonciu recunoaște că a fost contactată de către organizatorii Galei RXF, pentru a intra în ring împotriva Biancăi Drăgușanu, la finalul lunii septembrie, notează wowbiz.ro.

Despre ce sume se vorbește

Chiar dacă ideea de a-și face debutul în MMA a încântat-o inițial, bruneta spune că totul a rămas la stadiu de propunere. De vină ar fi suma fabuloasă pe care vedeta a cerut-o:
„Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie că organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.

Bianca Drăgușanu, pregătită

Dar Andreea Tonciu nu este singura care le-a impus condiții organizatorilor Galei RXF. Aflată în negocieri, și Bianca Drăgușanu are pretențiile sale. Rămâne de văzut despre ce este vorba.

Surse din anturajul Binacăi au declarat recent, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că fosta soție a lui Victor Slav este pregătită să lupte în cușcă, însă are anumite pretenții, în special financiare: „Se luptă cu oricine.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

S-a născut pregătită!”, au precizat surse apropiate Biancăi Drăgușanu, pentru WOWbiz.ro.
Așadar, vom vedea cine va câștiga lupta, în primul rând a negocierilor și apoi în ring, în fața adversarei. Fiecare își dorește să câștige, așa că va fi clar o luptă strânsă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private