Sari la conținut

Top 3 minciuni pe care le folosesc femeile pentru a scăpa de sex

Pe lângă faptul că îţi vei răni partenerul motivând în fel şi chip lipsa libidoului, o viaţă sexuală fără sare şi pier poate cauza tot felul de probleme de sănătate.

Iată cele mai folosite scuze pentru a nu face dragoste şi câteva soluţii pentru a scăpa de acest obicei.


1. Nu am timp
Chiar dacă ai un milion de lucruri de făcut, întotdeauna poţi găsi câteva minute pentru o partidă rapidă de sex. Cu puţină voinţă, problema timpului se poate rezolva. Taie din programul de televizor, din somnul de dimineaţă sau profită de duşul de seară!

2. Mă doare capul
Sexul are efect analgezic, uneori, aşa că te poate ajuta să scapi de migrene. În timpul actului sexual este eliberat hormonul oxitocina, care duce la secreţia de endorfine, acestea ajutând la diminuarea durerilor.

Citeste si:

Există, însă, şi cazuri rare când orgasmul cauzează dureri de cap, în timpul partidei de sex. Cazurile sunt însă extrem de puţine: specialiştii britanici au stabilit că 1% din adulţi se lovesc de o astfel de problemă, care afectează mai des bărbaţii şi mai rar femeile, raportul fiind de 1:3

3. Sunt prea obosită
Este un lucru absolut normal ca după o zi de muncă să îţi pierzi orice fel de energie, imediat ce capul tău atinge perna, însă trebuie să găseşti o soluţie pentru a menţine treaz interesul sexual.

Iată câteva trucuri pentru a readuce momentele pasionale în patul tău: oferă-i partenerului un sărut pasional când ajungi acasă, mănâncă puţină ciocolată, îţi va spori energia, entuziasmul şi sentimentele de atracţie.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.