Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie

Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie
Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie

Crezi că actele sexuale se răresc după ce ai făcut pasul cel mare sau că va deveni plictisitor să faci dragoste cu aceeaşi persoană? Iată care este adevărul din spatele celor mai vehiculate mituri despre viaţa sexuală după căsătorie:

1. Partidele de sex se răresc odată ce te-ai căsătorit

Se consideră în mod eronat că cei necăsătoriţi fac mai mult sex decât cei căsătoriţi, dar studiile arată că patul conjugal este cel mai fierbinte. Cuplurile căsătorite au parte de mai multă acţiune în dormitor, iar sexul este mai variat, decât în cazul celor necăsătoriţi. Ai să râzi, dar sexul oral este mai comun într-un mariaj.

2. Sexul cu aceeaşi persoană devine plictisitor

Se presupune că sexul tinde să intre într-o rutină pe măsură ce se înmulţesc anii de căsnicie. Potrivit cercetărilor însă, în cadrul mariajului se petrec cele mai dese şi inedite partide de sex. Cei căsătoriţi au o relaţie suficient de profundă, încât partenerii să îşi mărturisească cele mai ascunse fantezii sexuale. În plus, anii de căsnicie au construit o intimitate solidă în cuplu, iar atunci când există încredere şi apropiere, sexul devine o experienţă mult mai intensă.

3. Sexul de împăcare vă rezolvă problemele

Odată ce problema a fost lămurită, sexul de împăcare reface intimitatea şi vă apropie pe toate planurile. Dacă recurgeţi la sex, fără să discutaţi, sursa problemei persistă, iar frustrările se strâng în jurul ei, aşa că sexul de împăcare nu va face decât să muşamalizeze pentru un timp golul dintre v

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox