Sari la conținut

Blocaj energetic sau ghinion? Cum ieși din situațiile care îți consumă energia? Lidia Fecioru: „Trebuie să ne ascultăm biologic organismul, să ne ascultăm sufletul”

lidia

Blocaj energetic sau ghinion? Cum ieși din situațiile care îți consumă energia? Lidia Fecioru: „Trebuie să ne ascultăm biologic organismul, să ne ascultăm sufletul”.

Există momente în viață în care ni se pare că viața ni s-a închis sau ne-a fost închisă din toate părțile.

Poate fi vorba de bani, sănătate sau carieră, de prieteni, familie sau dezvoltarea persoanlă. Ni se pare că suntem legați cu un lanț de ghinioane și nu mai scăpăm.

Blocaj energetic sau ghinion? Cum ieși din situațiile care îți consumă energia?

Toate aceste lucruri sunt legate de blocajul energetic și există soluții. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat pe larg modalitățile de deblocare energetică, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, la Antena 3.

„Toate situațiile astea sunt doar pe moment. Nu există situații care să țină o viață. Noi în momentul când avem o situație grea, un prag urat pentru noi, noi nu încercăm să ieșim din această problema și cu siguranță atragem alt ghinion. Vor veni bumerang, unul după altul.

Eu nu scap de o situație neiertand acea persoană. Și atunci trebuie să ne debarasăm de acele persoane. E posibil, la un momend dat, acea persoană să reapară în viață noastră. Sunt lecțiile pe care nu le-am învățat dată trecută și de dată asta iar o învățăm, iar trecem prin ea, și vom avea aceeași situație.

Sunt oameni care doar vorbesc și nu fac nimic, promit. Și e bine să nu avem de-a face cu astfel de oameni. Chiar dacă se spune că e mai ușor să vindeci. inima rănită decât să strângi bucățele de suflet de pe jos.

Am inima rănită, am ieșit din această situație, m-am debarasat de persoanele care mi-au invadat viața, sufletul, care mi-au făcut praf sufletul și inima. Dar mai ușor îmi vindec rana decât să strâng bucățele de suflet pe care nu le mai putem strânge de pe jos”, a atras atenția Lidia Fecioru.

Metode de deblocare energetică

Sunt metode:

  • Ne facem un dus cu apă caldă și cu sare de mare. Pentru că sarea purifică, dar să nu umplem cadă până la refuz, că ne înecăm în ea. Și acum există sare cu uleiuri esențiale. Să ne da timp de gândire.
  • Să ne eliberăm creierul de probleme. Dacă în capul tău intră tot felul de prostioare înseamnă că acolo e cuibul lor și trebuie să le stricăm cuibul.
  • Să ne golim mintea. Pentru că dacă stăm și ne vom consumă, și ne vom jeli noi nu vom rezolva problema în sine, ea va rămâne. Doar că unii vor râde, unii se vor bucură și unora nu le pasă. Și atunci e bine să eliberezi mintea, sufletul, să te ierți.
  • Iertați din suflet, nu doar din gură. Noi nu uităm oricum și de aceea e bine să iertăm cu desăvârșire.
  • Trebuie să ținem cont că tot ce înseamnă aromaterapie, masaj, sunt bune pentru liniștire, relaxare. Poate că e o problema care nici nu se poate rezolva. Și atunci nu trebuie să ne chinuim în acea situație.
  • Cheia este în noi, în interior, să ne detașăm.

Lidia Fecioru: „Trebuie să ne ascultăm biologic organismul, să ne ascultăm sufletul”

„Uitați-va la viață voastră că la o tablă de șah. Șahistul anticipează și își face strategia până la sfârșitul meciului. Să trăim fiecare zi că și cum ar fi ultima. Nimic din ce facem astăzi să nu mai rămână mâine.

Dacă o să stai și o să te gândeșți tot timpul că nu o să îți găsești jumătatea, nu o să găsești. Tot ce ține de relații este viață fiecăruia, este alegerea noastră. Ai avut o relație de șase luni, aia este o lecție pe care ai învățat-o. Dacă nu ai învațat-o, o mai iei o dată. Și tot așa, până urci, până ajungi să înveți toate lecțiile posibile.

Noi vrem, dar dacă nu există ceea ce vrem noi, să ne dăm timp să mai așteptăm. Nu trebuie să disperăm. Ce-i al nostru e pus deoparte. Fiecare păi are umbră lui. Poate că o perioada de timp nu am mers pe drumul care trebuia.

Trebuie să treacă timpul că să învățăm cum ne ghidează Universul. Trebuie să ne ascultăm biologic organismul, să ne ascultăm sufletul, să iertăm din suflet, să e creionăm în minte pertenerul pe care vrem să ni-l aducă Universul. Și ni-l va aduce exact după timpul lor. Disperarea care strică tot. Blocajul noi ni-l construim.

Când bate vântul schimbării, nu ridică ziduri. Pune-ți pânze, și du-te!

Trebuie să avem pretenții întâi de la noi. Întâi să cerem de la noi, și dup-aia ni le va da și Universul.

Noi avem senzația că noi controlăm, dar nu e așa. Noi ne construim acest blocaj energetic, pe zi ce trece. Pentru ca nu acceptăm ce trebuie sa schimbăm. Ești în zona de confort, nu sta acolo!”, este mesajul Lidei Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel