duminică, ianuarie 23, 2022

Slot-uri horror pe care să le încerci

Evident, ne plac filmele înfricoșătoare și sloturile horror, deoarece suntem dependenți de adrenalină și de acest sentiment uimitor de ușurare când totul se termină și groaza s-a terminat. În timp ce filmele înfiorătoare pot fi uneori prea înfricoșătoare, cu sloturi fantastice puteți avea echilibrul perfect de emoție și frică. Să-l înțelegem – nimeni nu vrea să creeze un slot atât de înfricoșător încât oamenii să se teamă prea mult să-l joace.

Te-ar mai interesa: AVERTISMENT suplimente: vitamina consumată în mod ...

Prin urmare, vă puteți bucura de vasta selecție de sloturi care sunt un pic înspăimântătoare și foarte interesante în același timp. Pregătește-te să învârți rolele unor sloturi fantomate pe care le-am selectat cu atenție pentru tine și vino față în față cu zombi, fantome, vampiri, demoni și vrăjitoare! Să mergem jocuri populare cu casinohex.ro!

Blood Suckers de la NetEnt – jocuri pacanele gratis

Unul dintre motivele principale pentru a juca sloturi înfricoșătoare este atmosfera incredibilă și efectele speciale care vin cu jocul. Fiind cunoscute pentru producerea de jocuri pacanele gratis de înaltă calitate, sloturile NetEnt sunt din nou printre preferatele noastre, mai ales când vine vorba de lumea vampirilor. Slotul Blood Suckers este un joc de 25 de linii, cu variație medie, care oferă experiențe și grafică cu vampiri și temă gotică.

Te-ar mai interesa: Cancer: Semnul de avertizare când te trezești dimi...

Jocul oferă, de asemenea, rotiri gratuite cu multiplicator 3x, precum și caracteristica Bonus care este activată atunci când obțineți cel puțin 3 simboluri Stake and Hammer. Următoarea clasică extrem de populară, slotul Blood Suckers II vine, de asemenea, cu o grafică de înaltă definiție, dar oferă 4 jocuri bonus. Două dintre ele pot fi declanșate la întâmplare, oferind câteva premii captivante în numerar.

Te-ar mai interesa: Mirosul, un indiciu important în depistarea bolilo...

Lost Vegas Slot de la Microgaming

Următoarea mașină horror pe lista noastră de astăzi este slotul Lost Vegas de la Microgaming. Ceea ce este interesant în acest joc este că puteți roti tambururile în 2 moduri de bază diferite – ca Supraviețuitori sau Zombi. Gameplay-ul este așezat împotriva sălii slab luminate a cazinoului din landul Las Vegas. Jocul este bine optimizat pentru jocul mobil cu o structură de tambururi 5×3.

Te-ar mai interesa: Informații de ultimă oră de la Ministerul Sănătăți...

Aterizați cel puțin 3 Scatters și veți activa rotiri gratuite. Bonusul Blackout grevează la întâmplare în timpul jocului de bază și, odată reușit, toate simbolurile înalte vor acorda premii în numerar, unde este nevoie doar de un singur simbol Scatter pentru a iniția runda bonus gratuit. În cele din urmă, Zombie Fist of Cash poate apărea la întâmplare în ambele moduri de joc.

Circus of Horror Slot de GameArt – jocuri pacanele gratis

Te-ar mai interesa: Un aliment banal hrănește celulele canceroase și e...

Următorul – slotul Circus of Horror. Este un joc cu volatilitate ridicată, 243 de linii de plată și 5-tambururi. Alimentat de furnizorul de software GameArt, slotul are un RTP de 96,68%, unde pariul minim poate fi setat de la 0,5 până la maximum 50. Acordați atenție clovnului ciudat, deoarece acesta este Wild Card-ul care acționează ca un înlocuitor pentru toate simbolurile, cu excepția pictogramei bonus și a Scatter-ului.

Mai mult, Sticky Wilds poate apărea la întâmplare în timpul jocului de bază și odată ce un cuțit este aruncat pe fața clovnului. Un lucru este sigur – dacă aveți chef de o experiență stimulantă a sloturilor ciudate și de a veni față în față cu vampiri, mumii și asistente necro – ar trebui să oferiți cu siguranță o șansă slotului Circus of Horror.

Transilvania de Pragmatic Play

Iată un alt joc de slot unde frica alimentează groaza, un slot care să condimenteze selecția noastră de jocuri pacanele gratis horror. Slotul Transilvania de la Pragmatic Play! De îndată ce începeți să învârtiți, veți avea senzația că sunteți prinși într-un castel abandonat, dar nu intrați în panică! Respirați adânc și pregătiți-vă să înfruntați vampirii și vârcolacii. De fapt, Werewolf este Wild Card și va înlocui toate simbolurile, cu excepția Scatter și bonus, desigur.

Când vine vorba de caracteristici speciale, aterizați cel puțin 3 case bântuite oriunde pe role pentru a activa 12 rotiri gratuite și multiplicatori de plată de până la 10x. Și aproape că am uitat – lovind 3 Spiders pe o linie de plată activă, veți câștiga până la 2400 de puncte bonus, în timpul rundei bonusului Creepy Castle Escape.

Slot Frankenstein de NetEnt

Am salvat cel mai scump slot pentru final – Frankenstein de NetEnt. Slotul în sine oferă o caracteristică avansată, Linked Wilds, care poate apărea atât în ​​jocul principal, cât și în timpul Free Spins. Deoarece Wilds se poate răspândi la două sau mai multe simboluri adiacente, caracteristica oferă posibilitatea de a lovi victorii mari mari.

săgețile stânga și dreapta de la Valoarea monedă vă vor ajuta să selectați denumirea corespunzătoare de monedă și puteți să setați, de asemenea, numărul de monede (prin ajustarea nivelului) și numărul de linii de plată active (Linii) pe care doriți să le includeți. Cu alte cuvinte, nivelurile diferite de monede și pariuri, precum și liniile de câștig contribuie la o mare varietate de posibilități de pariere în acest joc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private