sâmbătă, august 8, 2020

Anul acesta turiștii de pretutindeni schimbă scenariul pentru 2018 în unele dintre cele mai încântătoare locații din lume.  Trivago anunță Top 20 Destinații de Revelion pentru 2018, după ce a analizat datele sale pentru a identifica cele mai populare destinații pentru români, cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou. Trivago a analizat căutările pentru perioada 29.12.2017-02.01.2018. Cele 20 de destinații vă vor lăsa cu poftă de aventură pentru noul an!

Citește și:

La fel ca cehii, sârbii sau slovenii, datele arată că Românii sărbătoresc Anul Nou în străinătate: unsprezece destinații din cele douăzeci sunt în afara țării. Cele mai multe destinații sunt din țările vecine. Printre acestea se numără Viena, Budapesta sau Praga.

Anul acesta românii preferă destinații mai călduroase pentru perioade mai îndelungate. Spre exemplu, aceștia plănuiesc să stea cinci zile în Dubai, cea de-a patra destinație preferată de aceștia, și sunt dispuși să plătească în medie 1.422 lei pentru o noapte de cazare.

Citește și:

Trei destinații domestice se află pe podium: Brașov, Predeal și Poiana Brașov pentru care românii sunt dispuși să plătească între 500 și 800 lei pentru o noapte de cazare.

București s-a clasat pe locul 26 în topul destinațiilor preferate de români pentru petrecerea Anului Nou!

Acest top a fost realizat considerând căutările realizate de utilizatorii site-ului trivago în perioada 1 ianuarie 2017 – 3 decembrie 2017 pentru  o ședere în perioada 29 decembrie 2017 –  02 ianuarie 2018.  Acest top include: durata medie de ședere, prețul mediu accesat și clasamentul pe baza click-urilor.

Citește și:

Pe primul loc în topul destinațiilor este Brașov. Urmează Predeal, Poiana Brașov, Dubai, Viena, Sinaia, Bansko, Sibiu, Paris, Roma.

Apoi, destinațiile Budapesta, Bran, Mamaia, Praga, Milano, Moieciu, Amsterdam, Azuga, Istanbul și Barcelona, care se află pe locul 20 în topul destinațiilor de Anul Nou.

Parteneri