marți, decembrie 6, 2022

Angajații ANAF de la ghișee vor fi pregătiți de către psihologi în cadrul unor cursuri de perfecționare susținute cu psihologi și finanțate de către organizația mediului de afaceri Romanian Business Leaders, a anunțat vineri președintele ANAF, Lucian Heiuș, potrivit Profit.

”Prin aceste cursuri de perfecționare, făcute cu specialiști, îmi doresc ca funcționarul care are contact direct cu contribuabilul să poată avea o atitudine corectă, să fie zâmbitor, amabil, să fie aplecat spre nevoile pe care le are acel contribuabil când vine la nivelul Fiscului”, a declarat șeful Fiscului.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae,...

Este o premieră

”Am semnat chiar ieri un protocol de colaborare cu asociația psihologilor din România, prin Romanian Business Leaders, pe banii lor vor face cursuri gratuie cu angajații ANAF care lucrează în front office, care au contact direct cu contribuabilul, tocmai pentru a încerca să creștem modul și calitatea serviciilor pe care le are un om care stă la un ghișeu și se întâlnește cu 10-20-30 de contribuabili într-o zi.

Prin aceste cursuri de perfecționare făcute cu specialiști, îmi doresc ca funcționarul care are contact direct cu contribuabilul să poată avea o atitudine corectă, să fie zâmbitor, amabil, să fie aplecat spre nevoile pe care le are acel contribuabil când vine la nivelul Fiscului. Este o premieră, facem asta printr-o asociație a oamenilor de afaceri, care ne finanțează, ANAF necheltuind niciun ban”, a spus Heiuș.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Atitudinea nepotrivită a unora dintre angajații ANAF a fost de-a lungul anilor o nemulțimire majoră a celor care au treabă prin agențiile instituției.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private