luni, iunie 27, 2022

Medicul Adina Alberts se afla in razboi cu ANAF. Aceasta a fost obligata sa plateasca obligații fiscale de 170.000 de lei.

Adina Alberts, soția omului de afaceri Viorel Cataramă și este un cunoscut medic primar de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, a avut câștig de cauză în fața ANAF, iar procesul va fi rejudecat.

Adina Albertse, obligata sa plateasca obligații fiscale de 170.000 de lei

Suma de aproape 170.000 lei pe care o solicită ANAF reprezinta impozitul pe venit, dobânzi și penalități de întârziere pentru anul 2011.

Te-ar mai interesa: Durerea în această zonă a abdomenului, un posibil ...

Celebrul medic a obținut rejudecarea procesului în care cei de la Fisc i-au cerut 170.000 de lei. Mai exact, Curtea de Apel București a decis luna trecută să admită recursul formulat de soția lui Viorel Cataramă în procesul acesteia cu ANAF – Direcția Generală Control Venituri Persoane Fizice.

„Solutia pe scurt

Respinge excepţia nulităţii recursului ca nefondată. Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza pentru rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă. Pronunţată astăzi, 17.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 1397/2022 17.05.2022”, au arătat judecătorii, conform justnews.ro.

Te-ar mai interesa: De ce a divorțat Laura Lavric: „Când a fost ...

Amintim că Tribunalul București a hotărât să respingă ca neîntemeiată cererea, formulată în februarie 2019, prin care Adina-Mădălina Alberts (Cataramă) solicitase instanței anularea Deciziei 612/20.12.2018.

Această decizie făcea referire la soluționarea contestației și anularea deciziei de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar prin verificarea situației fiscale personale stabilit în cadrul inspecției fiscale la persoane fizice. În respectiva decizie, organul de control fiscal stabilise în sarcina medicului Adina Alberts obligația de a achita suma de 169.393 lei.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private