marți, octombrie 27, 2020

Actrița Meghan Markle urmează să se căsătorească cu prințul Harry în data de 19 mai. Înainte de marele eveniment însă, Meghan trebuie să urmeze un regim alimentar care să o scutească de eventuale probleme intestinale în ziua fericitului eveniment și în cele premergătoare nunții.

Meghan Markle va urma o rețetă tradițională, din care va trebui să scoată anumite alimente ce ar putea cauza toxiinfecție alimentară. Actrița se pregătește să-i calce pe urme reginei Elisabeta a II-a pe măsură ce se apropie data nunții. Cum titlul regal vine și cu obligații, ea va trebui să urmeze o dietă specifică membrilor Casei Regale. Meghan nu va avea voie să servească midii sau friptură preparată în sânge, atunci când va lua masa în oraș.

Citește și:

Regula pornește de la ideea că nu ar fi indicat ca un membru al familiei regale să lipsească de la evenimente importante din cauza unei alimentații nepotrivite care poate provoca probleme precum dureri de stomac, dureri de cap, greață și/sau vărsături, scrie click.ro.

Potrivit The Sun, regina respectă cu strictețe această tradiție regală, în timp ce restul membrilor familiei adoptă o atitudine mai lejeră în cazul acestei reguli.

Citește și:

Bill Marler, un expert în alimentație, a întocmit și o listă pe această temă cu alimentele care ar trebui evitate cu precădere. Pe lângă cele menționate anterior, acesta mai adaugă în raportul său apa nefiltrată, făina negătită, fructe sau legume care au fost în prealabil spălate și tăiate de furnizor.

Un exemplu ce vine în completarea studiului este acela că, în 2010, rapoartele consumatorilor au arătat faptul că în pungile de salată gata-spălată există un nivel inacceptabil de bacterii care pot cauza toxiinfecție.

Parteneri--