joi, mai 26, 2022

Traficul cu medicamente , care va face obiectul unui colocviu organizat la granița României, a devenit un veritabil „flagel”. În timpul controlului, au fost găsite, ascunse, sute de cutii de medicamente diferite, fără acte de proveniență. Oamenii legii au mai  deconspirat în flagrant acțiunile ilegale ale celor implicați în traficul de persoane.

Trafic cu medicamente, un fenomen în creştere şi greu de COMBĂTUT

Angajații Poliției de Frontieră din cadrul Direcției regionale Nord și Direcției Inspecție Efectiv, sub conducerea Procuraturii raionului Ocnița, au reușit să prindă un grup care, contra cost, le asigura ucrainenilor intrarea ilegală în Republica Moldova.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței: care sunt cele 4 grupuri cu risc...

După cum se știe, bărbații din Ucraina au interzis să părăsească țara dacă au sub 60 de ani. De aceea cinci bărbați ucraineni au ales să apeleze la o rețea care să-i ajute să ajungă în Republica Moldova. În cârdășie cu membrii grupării a fost depistat și un angajat al Poliției de Frontieră, potrivit infoactual.ro.

Recent, au fost deconspirate în flagrant acțiunile ilegale ale celor implicați în traficul de persoane.

În continuare, oamenii legii din Republica Moldova desfășoară acțiuni ample, investigații speciale și urmărire penală, în vederea elucidării circumstanțelor și a tragerii la răspundere a făptașilor pentru organizarea migrației ilegale.

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Poliția de Frontieră transmite că nu va tolera astfel de acțiuni în rândul angajaților și cei implicați în scheme infracționale vor răspunde în fața legii.

600 de cutii de medicamente diferite, fără acte de proveniență

Potrivit legii, suspecții se prevalează de prezumția nevinovăției, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești.

600 de medicamente transportate ilegal de o ucraineancă, găsite de vameșii moldoveni

Totodată, la 12 mai 2022, dis-de-dimineață, la ora 06.30, în punctul de trecere a frontierei ”Palanca-Maiaki-Udobnoe”, pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat o femeie în vârstă de 31 de ani, de origine ucraineană. În timpul controlului, au fost găsite, ascunse, 600 de cutii de medicamente diferite, fără acte de proveniență.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private