marți, iunie 6, 2023

Dr. Carmina Schaas, medic la o maternitate din Iași, s-a stins din viață, în timpul gărzii, sub ochii colegilor.  Doctorul a început să se simtă rău și, în doar câteva momente, s-a prăbușit. Din nefericire, medicii au constatat decesul.

Tragedie imensă! Medic mort în timpul gârzii. A început să se simtă rău și, în doar câteva momente, s-a prăbușit

În noaptea de vineri spre sâmbătă (5 spre 6 mai 2023), dr. Carmina Schaas, ginecolog, s-a stins din viață. Medicul se afla la spital, de gardă, și se pregătea să asiste o gravidă la naștere, la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Medicul de 58 de ani nu a mai apucat să intre în sala de nașteri, pentru că a început să acuze stări de rău. Într-o clipă, s-a prăbușit în fața colegilor.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

Colegii săi au intervenit și au încercat, preț de câteva zeci de minute, să o readucă la viață.

La maternitate s-a deplasat și un echipaj SMURD. Potrivit informațiilor, ginecologul ar fi suferit un infract. Medicul nu era cunoscut cu probleme cardiace, potrivit cancan.ro.

Colegii soțului, medic și el, au transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce aceastas-a stins din viață.

„Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soției, Dr. Carmina Schaas, un medic și un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!”.

Te-ar mai interesa: Studiu: Atacurile de cord GRAVE au mai mare probab...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private