marți, ianuarie 31, 2023

Brad William Henke, un actor veteran cunoscut pentru munca sa în „Orange Is the New Black” și în alte seriale, a murit, potrivit agentului și managerului său. Avea 56 de ani.

„Brad Henke a fost un om incredibil de amabil, cu o energie veselă. Un actor foarte talentat, îi plăcea să facă parte din această comunitate… și noi l-am iubit”, a scris managerul său, Matt DelPiano, într-o declarație distribuită pe Instagram. „Gândurile noastre sunt la soția și familia lui.”

Te-ar mai interesa: Ce boli ascunde un metabolism lent? Semnele la car...

Henke „a murit liniștit în somn” pe 29 noiembrie, a declarat agentul său, Sheree Cohen, pentru CNN într-o declarație.

Născut în Columbus, Nebraska și crescut în Littleton, Colorado, el a câștigat o bursă de fotbal la Universitatea din Arizona.

Un arbitru defensiv remarcabil, căpitan de echipă și jurnalist student academic, Henke a fost recrutat în Liga Națională de Fotbal de către New York Giants în 1989 și, în cele din urmă, a ajuns în lista pentru Denver Broncos și a jucat în Super Bowl XXIV împotriva  San Francisco 49ers.

Rănile repetate au dus la retragerea lui din NFL în 1994.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci când îți măsori tensiunea acasă...

Henke s-a mutat la Los Angeles sperând să irevină ca antrenor și, în schimb, s-a trezit în fața camerei după ce a participat la un apel deschis pentru o reclamă în căutarea „bărbați masivi”.

A fost la fel de rapid să găsească de lucru la Hollywood ca și pe teren și a strâns în curând zeci de apariții în seriale de televiziune, inclusiv „ER”, „Silk Stalkings”, „Arli$$” și multe altele.

Te-ar mai interesa: Totul despre una dintre cele mai mortale forme de ...

De asemenea, a obținut roluri secundare în filme precum „Space Jam” și „Mr. Wrong.”

Dar rolul său principal în 2017 a fost rolul lui Desi Piscatella, un ofițer de corecție pentru homosexuali la Penitenciarul Federal Litchfield, în serialul de succes Netflix „Orange Is the New Black”, care i-a adus un Premiu SAG pentru interpretarea remarcabilă a unui ansamblu într-un serial de comedie.

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

A apărut în peste 40 de filme precum „Bright, Fury”, „Me and You and Everyone We Know” și „Choke”, acesta din urmă a câștigat un premiu special al juriului pentru munca unei distribuții de ansamblu la Festivalul de Film de la Sundance din 2008.

Henke a deschis un studio de actorie în Los Angeles în 2000, unde a ajutat la ghidarea carierei altor actori.

Un pasionat fan al NFL și al UFC, el a fost, de asemenea, un familist devotat care „își vizita frecvent mama, îi plăcea să-și ducă fiul vitreg la jocuri de fotbal și gimnastică și își adora câinele, Ruby”, potrivit agentului său.

Te-ar mai interesa: Privitul la lumânare timp de 10 minute te scapă de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private