Sari la conținut

Tragedie în lumea medicală. Celebru medic s-a stins din viață în urma unui anevrism

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
un medic a murit

Anunţul trecerii în nefiinţă a dr. Victor Neamţiu a şocat lumea medicală şi întreaga comunitate din Arad. Soţia acestuia a publicat un anunţ pe reţelele de socializare prin care a anunţat că „o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens”.

Sursă foto: Facebook SCJUA

Colegii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis la rândul lor:

„Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru dr. Victor Neamțiu, medic șef Secție Dermatovenerologie. Dr. Neamțiu a fost alături de pacienții spitalului de mai bine de zece ani, iar în ultimii trei ani a coordonat buna desfășurare a activității Secției Dermatovenerologie, dând dovadă de empatie și profesionalism. Suntem alături de familia îndoliatå! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, potrivit ARADON

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, transmite conducerea SCJU pe pagina oficială de Facebook a unității spitalicești, acolo unde zeci de comentarii au început deja să fie postate, prin care toți cei care l-au cunoscut își exprimă regretul și solidaritatea față de familia îndoliată.

Citeste si:

Pacienții și colegii de breaslă l-au descris în comentarii ca fiind un adevărat profesionist, un suflet bun și blâng, un medic și un om extraordinar.

Dr. Victor Neamțiu suferise un anevrism acum câteva zile și era internat în stare foarte gravă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.