joi, octombrie 6, 2022

Traian Berbeceanu. „Fără artificii de Revelion! Fără ieșiri în stradă!”

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a reamintit românilor că starea de alertă a fost prelungită pentru încă 30 de zile. Acest lucru înseamnă, printre altele, că măsura interdicţiei de circulaţie după ora 23.00 rămâne în vigoare şi în noaptea de Anul Nou.

Acesta a declarat, la Antena 3, că prelungirea stării de alertă presupune și renunțarea la artificii. Oamenii nu vor putea folosi materialele pirotehnice, neputând să le folosească în spaţiu deschis, conform instrucţiunilor.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

„Reamintim că prin HG a fost prelungită starea de alertă şi în cadrul acestei măsuri există şi interdicţia de circulaţie după ora 23. Într-adevăr, aceste sărbători vor fi puţin diferite dar este în sprijinul populaţiei.

Aceste măsuri nu sunt măsuri de pedepsire, ci de a proteja împotriva răspândirii coronavirusului. Îi vom ruga pe toţi, cu inistenţă, să încercăm să respectăm normele în vigoare, în mod deosebit distanţarea fizică, să ne protejăm folosind masca în mod corespunzător.

Să încercăm să depăşim această pandemie şi să ne bucurăm, totuşi, şi de sărbători. Să nu fie nevoite autorităţile să adopte restricţii mai severe”, a declarat Berbeceanu.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Prefectul Capitalei a ținut să precizeze faptul că bucureștenii nu vor putea ieși în fața blocurilor și nici nu vor putea folosi artificiile nici măcar în balcon.

„Și aceasta este o situaţie riscantă, pentru că pot fi provocate incendii sau accidente. Nu aş recomanda nici această… Cel mai bine, anul acesta fără artificii, cu speranţa că anul viitor ne vom bucura de artificii de două ori mai mult şi în cantităţi mai mari”, a mai spus Berbeceanu.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private