Sari la conținut

Trăim o minciună? Un medic de top s-a hotărât să vorbească: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID/ Nu mai mințiți. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

Trăim o minciună? Un medic de top s-a hotărât să vorbească: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID/ Nu mai mințiți. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

Lucian Duță, fostul șef al Casei Naționale de Sănătate (CNAS), face acuzații extrem de grave la adresa autorităților, pe care le acuză că ascund în mod deliberat tratamente împotriva Covid, pe care ei și le administrează „pe ascuns”.

Trăim o minciună? Un medic de top s-a hotărât să vorbească

În contextul în care elevii sunt în pragul de a intra din nou în învățământul online, din cauza creșterii ratei de infectare, chirurgul Lucian Duță afirmă că nu și-ar vaccina copilul niciodată anti-covid.

Într-o analiză a actualei crize sanitare pe pagina sa de Facebook, fostul șef CNAS susţine că autorităţile mint şi că, la nivel internațional, foarte multă lume s-a îmbogăţit din frică.

Redăm postarea integrală mai jos:

Lucian Duţă, fostul şef al CNAS, condamnat la 6 ani închisoare pentru luare de mită : Europa FM

Lucian Duță: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID

„Te voi salva copile! Sunt părintele tău!

Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez.

Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și asa voi face. Și am argumente :

1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală.

Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați !

2. NU există efecte secundare ale vaccinului.

Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute !

3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise.

Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om!

„Nu mai mințiți. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!”

4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală.

Fals: Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!

5. Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru.

Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!

6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

7. Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră.

Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

8. Suntem datori să ne apărăm copiii.

Altfel, am trăit degeaba!”, a scris Lucian Duță pe contul său de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel