Sari la conținut

Tratament avansat în stomatologie pentru un zâmbet frumos. Tot ce trebuie să știi despre ortodonția HIGH END

Zâmbetul frumos aliniat schimbă întreaga fizionomie a unui om. În era modernă, se vorbește adesea despre zâmbetul perfect de Hollywood pe care vedetele îl afișează pe covorul roșu. Însă, este bine să înțelegem că ortodonția este una dintre ramurile de bază ale stomatologiei și este necesară, în primul rând, pentru sănătatea dentară și sănătatea întregului corp, după care se obține și aspectul estetic mult dorit.

Să înțelegem mai întâi de ce starea de sănătate a întregului corp depinde de starea danturii noastre.

”Cavitatea bucală este poarta de intrare în organism a celor mai multe bacterii. De aceea igiena dentară este absolut obligatorie. Acesta este un aspect nenegociabil. De asemenea, pacientul care nu are o ocluzie corectă, adică o mușcătură echilibrată va mesteca greșit, iar acest lucru influențează negativ întreg procesul de digestie. Și, nu în ultimul rând, un alt aspect important se referă la dinții înghesuiți care nu pot fi periați eficient și care în timp provoacă carii dentare care, și ele, odată cu trecere timpului pot provoca afecțiuni complexe, inclusiv pierderea dintelui.”, explică Dr. Raluca Pascu, specialist ortodonție și ODF.

Vestea bună este că ortodonția modernă sau ortodonția digitală după cum este numită în societatea transformată de tehnologie poate fi accesată de pacienți de toate vârstele. Mitul conform căruia doar copii pot purta aparat dentar este distrus complet. Adulții pot beneficia de tratamente ortodontice cu rezultate de succes sigure. Și, mai ales, pot accesa ortodonția HIGH END.

”Ortodonția HIGH END reprezintă un concept avansat de tratament posibil doar în era digitală. În stomatologia trecutului, pacienții nu puteau să obțină un astfel de tratament ortodontic HIGH END.

Acesta este realizabil datorită tehnologiilor digitale, materialelor de calitate premium și modului de tratament pluridisciplinar asistat de roboți digitali.

Tratamentul ortodontic HIGH END este susținut de o echipă de specialiști din diverse arii ale stomatologiei”, explică Dr. Raluca Pascu.

pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul

”Pacientul poate fi tratat în prezent cu tehnologiile Nr. 1 mondial ale momentului: Face Hunter-ul, pentru înregistrarea digitală a modului în care pacientul mușcă, investigațiile 3D sau scanările digitale ajută pacientul să obțină sănătate dentară, estetică superioară în deplin confort, cu vizite puține la stomatolog, fără durere și cu control și predicția rezultatelor”, adaugă Dr. Pascu.

Specialistul explică că înainte de orice tratament de estetică dentară, pacientul trebuie să aibă o dantură sănătoasă și aici intervin specialiști din alte arii ale stomatologiei precum chirurgie, implantologie sau endodonție. Și tot înainte de tratamente de estetică dentară, se recomandă o dantură corect aliniată și o mușcătură echilibrată. Aici intervine ortodonția HIGH END. În prezent, există soluții sigure, tot ceea ce trebuie să faceți este să nu amânați vizita la stomatolog.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.