Antidot Forte sustine functiile ficatului si protejeaza organismul de virusi si infectii – 90 capsule (P)

Antidot Forte sustine functiile ficatului si protejeaza organismul de virusi si infectii – 90 capsule (P)
Antidot Forte sustine functiile ficatului si protejeaza organismul de virusi si infectii – 90 capsule (P)

Un supliment alimentar revoluționar, ce conține ingrediente sută la sută naturale, între care ghimbir, lemn-dulce, frunze de măslin sau propolis este Antidot Forte, un remediu naturist ”bun la toate”, fiind recomandat pentru a ajuta in bolile infecțioase virale, întrucât întărește sistemul imunitar.

Așadar, realizat sută la sută pe bază de plante, Antidot Forte este un supliment alimentar ce poate îmbunătăți nu doar sistemul imunitar, dar este un bun adjuvant in refacerea celulara. In Romania există diferite tipuri de hepatita: A, B ori C, precum și bolile grave hepatice ori alte afecțiuni si trebuie sa protejam ficatul prin ingrediente atent alese.

Antidot Forte – ce ingrediente conține și ce beneficii are asupra organismului uman

Unul dintre cele mai importante ingrediente regăsite în compoziția Antidot Forte este ghimbirul, care este o sursă excelentă de potasiu, zinc, calciu, cupru, magneziu, precum și vitamine precum B 6, C, și D, ce ajută la eliminarea oboselii și a toxinelor din organism și, de asemenea, ajută in infecții respiratorii, tuse, crampe musculare și dureri musculare.

Lemn-dulce este, de asemenea, un alt ingredient regăsit în compoziția Antidot Forte, ce este o sursă de saponine, triterpenice, fitosteroli și flavonoizi ce ajută la eliminarea toxinelor din organism, lupta cu  obezitatea, inflamațiile gingivale, precum și afecțiuni dermatologice ca psoriazis sau eczeme, dar sustine si functiile ficatului in hepatita A, B sau C.

Antidot Forte este un supliment alimentar ”bun la toate”, în compoziția căreia se regășește și frunze de măslin, care sunt recunoscute pentru aportul de potasiu, calciu, fier, fosfor, mangan, magneziu, toate acestea fiind utile pentru lupta impotriva virozelor, dar și a unor afecțiuni ca laringită, herpes, infecții ale pielii, pneumonie sau reglează glicemia din sânge.

Gențiana sau Gentiana lutea este un alt ingredient din compoziția Antidot Forte, fiind recomandat  ca un bun alita in fata unor afecțiuni ca boli de ficat, litiază biliară, dischinezie biliară ori crize biliare, dar și balonare, constipație ori lipsa apetitului.

De asemenea, Antidot Forte este un remediu în compoziția căreia se regăsește turmericul, cunoscut pentru beneficiile excelente pe care le are asupra organismului, fiind o sursă bogată de uleiuri volatile, sescviterpene, monoterpene sau săruri minerale, astfel că poate trata tulburări circulatorii, hematoame, luxații, febră musculară, flatulență, icter, artrită reumatoidă, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, precum și alergii, infecții respiratorii, boli grave ori tulburări hepatice.

Drojdia seleniată, echinaceea, fructele de soc, vitamina C, Calendula, usturoiul negru, Astragalus, Gheara-mâței, piper negru, cimbru și propolis sunt, de asemenea, ingrediente regăsite în compoziția Antidot Forte, astfel că acest remediu naturist este o sursă excelentă de vitamine și minerale, fiind recomandat pentru o multitudine de afecțiuni.

Antidot Forte – mod de administrare

Conform experților în medicină naturopată, acest remediu naturist se recomandă a fi consumat în doze de 3 capsule pe zi, înainte de masă. Pentru mai multe detalii si lista de afectiuni care pot afecta sistemul imunitar intrati pe www.antidotforte.ro sau la tel. 0723.269.701

78 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox