Sari la conținut

Tratamentul care i-a salvat viața Madonnei, când nimeni nu credea că își mai revine din șocul septic.Medicamentul din trusa medicală a vedetor

  • Se pare că idolului pop, Madonna, în vârstă de 64 de ani, i s-a administrat o injecție cu medicament – folosit în mod obișnuit pentru a inversa supradozele suspectate de droguri – pentru a combate șocul septic acut.
  • Nu există dovezi care să sugereze că vedeta pop a fost în supradoză. DailyMail.com a contactat reprezentanții vedetei pentru comentarii
  • Vedeta a fost dusă de urgență la Urgențe luna trecută cu o infecție bacteriană și continuă să se recupereze acasă, în New York.

Madonna a fost „reînviată cu medicamentul Narcan” după ce luna trecută a fost găsită inconștientă acasă – înainte de a fi transportată de urgență la Urgențe cu o infecție bacteriană.

Pictogramei pop, în vârstă de 64 de ani, i s-a administrat o injecție cu medicamentul – folosit în mod obișnuit pentru a inversa supradozele suspectate de droguri – pentru a combate șocul septic acut înainte de a fi transportată de urgență la spital, relatează Radar Online.

Cântăreața a fost în mare parte ținută la pat, deoarece este „slăbită și foarte obosită” în urma calvarului prin care tocmai a trecut.

Sepsisul este o afecțiune care pune viața în pericol, cauzată atunci când organismul eliberează substanțe chimice pentru a lupta împotriva unei infecții.

Citeste si:

Aceste substanțe chimice dăunează propriilor țesuturi și organe ale corpului și pot duce la șoc, insuficiență de organ și moarte.

Insuficiența de organ și moartea sunt mai probabile dacă sepsisul nu este recunoscut precoce și tratat imediat.

DailyMail.com a contactat reprezentanții vedetei pentru comentarii.

Criza de sănătate a cântăreței Vogue a venit înaintea amânării  turneului Celebration Tour, o călătorie de 84 de concerte, care urma să înceapă pe 15 iulie la Vancouver, la Rogers Arena.

Săptămâna trecută, managerul Madonnei, Guy Oseary, a spus că „în acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul”.

Madonna s-a confruntat cu febră timp de o lună, au spus persoane din interior, dar a ținut lucrurile ascunse în speranța de a-și păstra turneul intact.

Cântăreața nu plănuia să-și pună în pericol recuperarea pentru a continua spectacolul, au declarat surse pentru US Weekly Wednesday.

„Deși Madonna așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la muncă cât mai curând posibil”, au spus sursele, „de asemenea, își ia în serios recuperarea și nu va grăbi nimic pentru că se concentrează asupra sănătății ei mai presus de orice”.

Potrivit informației, cântăreața „are un sistem de sprijin incredibil în jurul ei și apreciază toată dragostea pe care a primit-o” de când a fost dusă la spital pe 24 iunie.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.