marți, noiembrie 30, 2021

Tratamentul cu anticorpi COVID administrat lui Trump, aprobat de Guvernul SUA. În ce constă terapia Regeneron.

Terapia cu anticorpi COVID utilizată pentru tratarea președintelui Donald Trump a fost aprobată

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă te reinfectezi cu coronavi...

de autoritatea de reglementare a medicamentelor din SUA pentru persoanele care nu sunt încă spitalizate de boală, dar care prezintă un risc ridicat.

Food and Drug Administration (FDA) a dat undă verde pentru medicamentul Regeneron. Oamenii de știință au demonstrat că REGEN-COV2, o combinație de doi anticorpi fabricați în laborator, a redus spitalizările legate de COVID-19 sau vizitele în camera de urgență la pacienții cu afecțiuni subiacente.

„Autorizarea acestor terapii cu anticorpi monoclonali poate ajuta pacienții ambulatori să evite spitalizarea și să ușureze povara asupra

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

sistemului nostru de sănătate”, a declarat Stephen Hahn, comisar FDA.

Tratamentul cu anticorpi Regeneron este al doilea tratament sintetic cu anticorpi care a primit o aprobare de utilizare de urgență (EUA) de la FDA. Primul caz a fost o terapie similară dezvoltată de Eli Lilly a primit statutul pe 9 noiembrie.

„Este un pas important în lupta împotriva COVID-19. Pacienții cu risc ridicat din Statele Unite vor avea acces la o terapie promițătoare la începutul infecției”, a declarat și Leonard Schleifer, președintele și CEO-ul Regeneron.

Cum funcționează tratamentul cu

Te-ar mai interesa: Predicțiile unui epidemiolog despre România: „valu...

anticorpi COVID

Sistemul imunitar uman dezvoltă în mod natural proteine ​​de combatere a infecțiilor numite anticorpi. Dar pentru că nu toată lumea are un răspuns adecvat, companii precum Regeneron și Lilly au fabricat soluții fabricate în laborator.

Acestea acționează prin legarea la o proteină de suprafață a virusului SARS-CoV-2 și oprirea invadării celulelor umane. Compania a declarat că se așteaptă să aibă pregătite doze pentru 80.000 de pacienți gata până la sfârșitul lunii noiembrie și aproximativ 300.000 de pacienți în total până la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Regeneron,

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

450 de milioane de dolari de la Guvernul SUA

Potrivit medicalexpress.com, acestea vor fi disponibile pacienților din SUA fără costuri din buzunar, în condițiile unui program guvernamental SUA. Luna trecută, un medicament anticorp dezvoltat de Regeneron împotriva virusului Ebola a primit aprobarea completă a FDA.

Doza recomandată este de 1.200 miligrame din fiecare dintre cei doi anticorpi, pentru un total de 2.400 miligrame, într-o singură perfuzie. Regeneron a primit peste 450 de milioane de dolari de la guvernul SUA pentru eforturile sale de dezvoltare a medicamentelor COVID-19 în cadrul operației

Te-ar mai interesa: O nouă informație îngrijorătoare despre varianta O...

Warp Speed.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri