duminică, decembrie 5, 2021

Traumele sunt pastrate cu sfintenie chiar de corpul nostru. Ce se intampla si cum este posibil asa ceva?

Tot ce trebuie sa stii despre muschiul care-ti pastreaza traumele

Daca ai sti ca o parte din corpul tau pune la pastrare, cu migala, fiecare sentiment care i-a fost dat sa-l traiasca, cata atentie i-ai dedica?

Nu mai e nicio surpriza ca fizicul nostru e mai destept decat noi la semnalarea problemelor interioare. Insa existenta unui muschi care memoreaza durerile sufletului si apoi face pe portalul intre tine si trecut nu e cunoscuta de catre toata lumea.

Te-ar mai interesa: Au fost confirmate primele două cazuri de infectar...

Misterul muschiului psoas: unde este localizat?

Muschiul Psoas este cel mai lung si profund muschi al corpului nostru – doar ne stocheaza durerile, nu? – si este format din doua perechi de muschi care traverseaza frumos zona lombara, zona pelviana si incheietura soldului, fiind legat la extremitati de vertebra T12 toracala si de capsula osului femural. Pe intelesul tuturor, e singurul muschi care leaga membrele inferioare de coloana vertebrala.

Citeste continuarea…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri