Sari la conținut

Trecutul controversat al lui Dodi Al-Fayed. Adevărul despre fostul iubit al Prințesei Diana

Sursă: Rețete si Vedete

Odată cu premiera celui de-al cincilea sezon din „The Crown” pe Netflix, reapare unul dintre cele mai rușinoase episoade ale fostului iubit al Lady Diana, Dodi Al-Fayed, alături de care Prințesa de Wales și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în august 1997, Paris, Franța.

Cine a fost Dodi Al-Fayed?

În ciuda faptului că realizatorii serialului nu au dorit să se afunde în cele mai groaznice detalii ale vieții iubitului Dianei de Wales, unii jurnaliști au reînceput să comenteze trecutul controversat al cineastului egiptean.

Dodi Al-Fayed, a fost fiul cel mare al unui om de afaceri miliardar care dorea să aparțină aristocrației britanice și a investit sume mari în companii engleze pentru a-l realiza.

Sursă: Rețete si Vedete

Trecutul controversat al fostului iubit al lui Lady Di

Iubitul lui Lady Di nu era ca tatăl lui, pentru că avea alte interese personale, era interesat de cinematografie, totuși, se pare că nu era o persoană foarte proeminentă în acest domeniu, pentru că unul dintre însoțitorii săi de la ‘Carrozas de Fuego’, l-a acuzat că este „leneș” și chiar că a vândut substanțe dăunătoare sănătății în timpul filmărilor filmului.

David Puttnam a asigurat într-un interviu din 2012 că Dodi „avea să fie mereu inutil pentru că avea capacitatea de concentrare ca o muscă și că se gândește doar la femei și la droguri”. Ceea ce este departe de ceea ce s-a arătat în serialul Netflix, din moment ce au vrut să-i respecte imaginea.

Tatăl lui Dodi-Al-Fayed și teoriile controversate despre moartea lui Lady Di

După moartea ei, tatăl lui Dodi a plătit pentru o anchetă independentă asupra accidentului care i-a ucis Lady Di și fiul ei, pentru că a susținut că ea ar fi așteptat un copil de cu Dody Al-Fayed și consideră că moartea prințesei a fost plănuită de o instituție britanică, că nu era convenabil pentru ca cel mic să se nască.

Autoritățile franceze și engleze au stabilit că starea de ebrietate a șoferului și urmărirea paparazzilor au fost cauzele accidentului de mașină, în care Lady Di și Dodi și-au pierdut viața, în 1997. Cu toate acestea, moartea lor continuă să provoace multă incertitudine și intrigi printre fanii regalității.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: