Categories: Ştiri sănătate

Trei alimente esențiale care ard grăsimea abdominală

Nu este un secret pentru nimeni că astăzi marea majoritate a oamenilor au un obiectiv clar legat de corpul lor și acesta este să aibă o greutate adecvată pentru a avea o siluetă bazată pe standardele acestor vremuri moderne.

În acest sens, în ciuda faptului că exercițiul fizic este unul dintre principalele obiceiuri de a reduce kilogramele și de a menține o silueta zveltă, acest lucru nu este suficient, deoarece este necesar să se mențină o dietă adecvată în care alimentele să aibă un conținut scăzut de zahăr și grăsimi saturate.

La randul lor, produsele consumate trebuie sa fie bogate in nutrienti si minerale care ajuta si intaresc organismul. Din acest motiv, se recomandă consumul a trei alimente cheie, susținute științific, pentru a arde grăsimea abdominală.

Primul dintre acestea este ceaiul verde, care, odată ce a intrat în organism, își generează puterea antioxidantă și rolul său cheie în reglarea nivelului de zahăr din sânge și a tensiunii arteriale. În plus, are un nivel semnificativ de sațietate, deci reduce pofta de mâncare, și, fiind bogat în catachine, crește metabolismul și ajută la arderea grăsimilor stocate.

Un alt aliment este cafeaua, care pe lângă faptul că oferă o doză mare de energie, conține un nutrient care este direct legat de descompunerea grăsimilor. De asemenea, este necesar să nu adăugați zahăr în ea atunci când o consumați.

Și, în sfârșit, apar citrice precum portocala, mandarina, lămâile, printre altele, care, având un conținut ridicat de vitamina C și nobiletină, accelerează metabolismul și transformă grăsimea în energie, provocând arderea acesteia.

Vitamine care ajută la reducerea colesterolului rău și la combaterea obezității

Niacina este o vitamina B care poate fi luată ca medicament în doze mai mari pentru a combate colesterolul crescut și alte grăsimi din sânge. Poate fi ingerat doar dacă este prescris de un medic.

Potrivit Medline Plus, site-ul web al Bibliotecii Naționale de Medicină din Statele Unite, această vitamină ajută la: „creșterea colesterolului HDL (bun), reducerea colesterolului LDL (rău) și scăderea trigliceridelor.

Aceasta vitamina actioneaza in organism in felul urmator: blocheaza modul in care ficatul produce colesterol. Îmbunătățește nivelul de colesterol din sânge, ceea ce ajută la reducerea riscului de boli de inimă, atac de cord și accident vascular cerebral.

Recent Posts

Epidemie de miopie! Jumătate din populaţia planetei va avea nevoie de ochelari

Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…

o oră ago

Se schimbă tratamentul pentru pacienţii cu diabet. Ţara europeană care a luat decizia radicală

O ţară europeană a luat decizia radicală de a începe să le ofere pacienţilor care…

2 ore ago

ANM, semnal de alarmă: PLOI şi VIJELII de Paște. PROGNOZA detaliată

Meteorologii atrag atenţia că vremea va continua să fie capricioasă, iar temperaturile vor scădea la…

2 ore ago

Decizie-şoc luată de familia marelui fotbalist argentinian Diego Maradona. Un nou raport privind cauzele decesului

Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei…

3 ore ago

Cele mai periculoase 3 băuturi pentru diabetici

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), valoarea normală a glicemiei la adulţi este cuprinsă între…

3 ore ago

Medicii din Iaşi au prelevat organe de la un donator din Bulgaria

Agenţia Naţională de Transplant (ANT) anunţă că medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic