vineri, august 14, 2020

Sexul a fost şi este un tabu pentru multă lume. Aceasta spun specialiştii, care adaugă că multe relaţii s-au destramat tocmai din pricina neînţelegerilor din dormitor.

Şi tot ei menţionează că există…trei secrete sexuale ale bărbaţilor, care ar trebui ştiute.

Primul sfat pentru femei, al celor care se ocupă de multă vreme cu studiile în ceea ce priveşte comportamentul sexual al omenirii este: “Uită de sexul sub pătură şi cu lumina stinsă!”.

Citește și:

După cum notează sfatulpărinţilor.ro, bărbaţii sunt firi vizuale şi le place să privească. “Pune-ţi o lenjerie sexy, dansează, joacă-te cu el. Bărbaţii considera că sunt foarte sexy femeile care au o mare încredere de sine şi care se simt bine în pielea lor.

Al doilea “secret” ar fi faptul că deşi par “duri”, bărbaţii pot suferi de lipsa de încredere în forţele proprii. “Fă-i complimente, spune-i ce-ţi place la el, spune-i că-l doresti sau ce ai vrea să-i faci în dormitor. Dă-i toate semnalele că reuşeşte să te excite”.

Citește și:

Al treilea “secret” sub formă de sfat al specialiştilor este: “Aşteaptă să adoarmă, apoi…acţionează! S-ar putea să nu se trezească şi să nu fie 100% conştient, dar va participa la acest vis. Va fi ca o fantezie, de care nu va fi sigur ca a fost vis sau realitate. Iar zâmbetul cu care se va trezi dimineaţa va fi unul de neuitat”.

Parteneri