sâmbătă, martie 25, 2023

Trei vedete ale emisiunii ”Te cunosc de undeva” sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, și Andrei Ștefănescu este infectat. Postul Antena 1 a luat decizia ca echipa și concurenții emisiunii să intre în carantină, potrivit unui comunicat oficial.

Conducerea postului recomandă testarea tuturor celor care au lucrat pentru celebra emisiune. Marcel Pavel și Ozana Barabancea sunt deja internați la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, iar Andrei Ștefănescu se pare că este asimptomatic.

Te-ar mai interesa: Ghid complet de valori ale glicemiei în funcție de...

Singura vedetă de la Antena 1 care a avut COVID-19 este Mihai Bendeac.

Iată cum sună comunicatul oficial al postului Antena 1:

”Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță’, mai spune comunicatul oficial al postului tv.

Te-ar mai interesa: Sucul de cartofi, cel mai bun remediu pentru bolil...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private