joi, septembrie 29, 2022

Crezi că te afli printre cele mai norocoase zodii? Chiar dacă se spune că norocul ți-l faci cu mâna ta, există unele persoane care primesc mai mult ajutor divin și obțin ce își doresc cu mai multă lejeritate. Asta pentru că anumite semne zodiacale sunt înzestrate cu mai mult noroc, în viață. 

Iată care sunt cele mai norocoase trei zodii.

1. Berbec

Berbecii știu că nimic nu se întâmplă dacă nu faci tu să se întâmple, iar de aceea consideră cu tărie că își fac propriul noroc. Acestea fiind spuse, lucrurile tind să vină mai ușor la ei, dar asta se poate datora faptului că sunt deschiși la noi oportunități. Sunt mereu conștienți de împrejurări și mereu întâlnesc noi persoane. Berbecii au multe șanse de a găsi aceste oportunități.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Un lucru pe care îl urăsc berbecii este fraza: “Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă”. Dacă îi întrebi pe ei îți vor spune că toate lucrurile bune vin la cei care se duc să le ia. Când înveți să faci asta vei găsi noroc oriunde mergi.

Numărul norocos al acestei zodii este 1.

2. Leu

Leul pare genul de persoană căreia i se dă totul la botul calului, însă în realitate muncește din greu pentru tot ce are. Pare foarte concentrat pe propria persoană, dar asta este din cauză că își dorește să arate și altora cât de multe îți poate oferi o gândire pozitivă.

Nu le lăsa atitudinea egoistă să te păcălească. Leul știe diferența dintre munca pentru a-ți face norocul și relaxare din când în când.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

Numărul norocos al acestei zodii este 7.

3. Săgetător

Zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar. Jupiter conferă nativilor înțelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate și noroc.

Viața nativului din Săgetător este presărată cu tot felul de obstacole, dar energia de care dispune îl ajută să le depășească. În general, este un om norocos, dar trebuie să dea dovadă de prudență și perseverență.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Numărul norocos al acestei zodii este  3. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private