Sari la conținut

Trucul natural cu care a slăbit Romanița Iovan a slăbit 24 de kilograme: ”Se pune o linguriță și se bea pe stomacul gol, a doua zi”

Celebra creatoare de modă, Romanița Iovan, a reușit să slăbească 24 de kilograme după ce a născut, iar acum a dezvăluit rețeta amestecului care i-a redat silueta consacrată.

Potrivit Romaniței, această acordă atenție alimentației, dar este și adepta sportului.

Deși are 57 de ani, arată mult mai tânără și tot așa se și simte. În plus, după cum chiar Romanița recunoaște, are și gene bune care o ajută.

Romanița Iovan: ”Minus 24 kg în 6 luni. Am avut o ambiție de fier”

„În timpul sarcinii am pus 24 de kilograme. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier.

Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în șase luni.

Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne”, a povestit Romanița Iovan în cadrul unui interviu pentru Viva.

Creatoarea de modă a spus și că are anumite trucuri despre care crede că au ajutat-o să topească atât de multe kilograme după ce l-a născut pe fiul ei, Albert. Ea adaugă că a folosit un truc vechi, utilizat de sute de ani.

”Eu mă simt tânără. Nu mă gândesc ce vârstă am în buletin atât timp cât fac cu la fel de mult entuziasm toate activitățile preferate. (…).

Romanița Iovan spune că a folosit un truc vechi, de sute de ani

Rutina mea este, de fapt, un stil de viață echilibrat pe care l-am adoptat. Dieta este importantă (a fost dintotdeauna) și consum cu moderație alimentele care îmi plac.

Poate că sunt o norocoasă, metabolismul mă ajută, am gene bune, dar este adevarat că, în cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice. (…)

Ah, și un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml”, mai spune femeia de afaceri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel