luni, iulie 6, 2020

Conturul de buze trebuie sa fie un produs nelipsit din trusa de machiaj a unei femei. Cu ajutorul lui poti contura sau corecta forma naturala a buzelor si vei avea buze perfect conturate si rujate pentru o perioada mai lunga de timp.

“Creionul contur de buze trebuie sa fie apropiat de nuanta rujului pe care il folosesti sau poti aplica un creion intr-o culoare asemanatoare nuantei buzelor tale”, spune Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior

Citește și:

Inainte de a contura buzele, trebuie sa te asiguri ca suprafata buzelor tale este curata, adica nu exista urme de balsam de buze, gloss etc.

“Poti contura buzele incepand cu Arcul lui Cupidon (mijlocul buzelor superioare) coborand usor catre colturile buzei superioare urmand sa conturezi apoi si buza inferioara”, adauga make-up artist-ul

In functie de forma buzelor poti alege sa urmezi conturul natural al buzelor sau sa depasesti conturul lor pentru a le corecta forma.

Citește și:

Sfatul Zsuzsei: pentru a-i oferii rujului un plus de rezistenta, poti aplica creionul contur pe intreaga suprafata a buzelor si astfel, indiferent cat de mult atingi buzele de alimente sau de bauturi, el nu va disparea si nici nu va avea un aspect sters.
Un alt beneficiu al conturului de buze este acela ca nu ii permite rujului sa migreze, adica nu se intinde pe pielea din jurul buzelor.

TIPS! Nu depasi foarte mult conturul natural al buzelor pentru ca vei obtine un aspect dizgratios.

Parteneri