sâmbătă, septembrie 25, 2021

Când vine vorba de construirea unui abdomen tonifiat nu este deloc ușor. Trebuie să ai grijă cât mânânci și ce anume și mai ales, la ce ore. Iată câteva trucuri pentru a avea un abdomen tonifiat mult mai repede

  1. Fă intervale de exerciții

Îmbină exercițiile cu mișcări lente, precum yoga cu cardio sau dans(mișcări rapide) pentru a da jos mult mai ușor grăsimea de pe abdomen.

2. Corectează-ți postura

Pe cât de bine este pentru coloană, pe atât de bine este pentru abdomenul tău care va arăta ferm.

3. Fă exercițiul plank

Exercițiul plank sau poziția flotare este eficient pentru abdomen, dar și pentru toți mușchii din organism. Trebuie să stai pe coate, în poziția flotare, cu corpul paralel cu podeaua timp de 1 minut, două, trei și să mărești timpul pe zi ce trece

4. Fă exerciții intense

Arzi 200 de calorii la un exercițiu care îți solicită mușchii, așa cum este exercițiul plank.

5. Mânâncă și evită

Mânâncă alimente bogate în grăsimi monosaturate avocado, nuci, ulei de măsline. Evită grăsimile din prăjeli li afst food. Mânâncă afine, papaya și ananas pentru că au compuși care te ajută în cazul în care ești balonată. Evită fasolea și citricele deoarece balonează. Iaurtul este un probiotic necesar, care echilibrează flora intestinală.

Evită alimentele sărate care te fac să reții apa, guma de mestecat care ține aerul prins între pereții abdomenului și dă senzația de abdomen umflat și mănâncă încet.

 

 

Ultimele stiri