vineri, octombrie 23, 2020
Home » Stil de viaţă » Trucuri pentru un păr strălucitor şi mătăsos...

Trucuri pentru un păr strălucitor şi mătăsos

Placa de întins părul folosită fără produse de întreținere a firului de păr, arde și deteriorează tijele capilare. Părul devine fragil, se rupe ușor, se subțiază sau se bifurcă. Aceleași dezastre produce și decolorarea”. mihaela leventer, medic dermatolog

Pentru a avea mereu în păr cât se poate de sănătos şi strălucitor, poţi folosi o serie de trucuri care să te ajue să obţii acest lucru. 

1. Amestecă două ouă (albuş şi gălbenuş) cu 4 linguri de ulei de măsline şi aplică aceasta compoziţie pe păr. Acoperă-ţi părul cu un prosop sau o mască de plastic timp de 20 de minute şi apoi spală-l.

2. O metodă care pare ciudată, dar este chiar eficientă: după ce te-ai spălat pe cap, amesteca 1/4 apa de gură într-o cană cu apă şi toarnă amestecul pe păr.

Citește și:

3. Bate un ou cu 6-8 picături de zeamă de lămâie şi aplică amestecul rezulatat pe păr. Spală apoi cu orice şampon pe bază de plante.

4. Bere – pur şi simplu spală-ţi părul cu puţină bere înainte să aplici şamponul. Berea îţi va hidrata părul şi o să-l facă strălucitor şi mătăsos.

5. Amestecă o lingură de glicerina cu aceeaşi cantitate de ulei de măsline, oţet maro, ulei de ricin, balsam şi şampon. Aplică aceasta masca înainte să te speli pe cap şi las-o să acţioneze timp de 10 minute. Clăteşte cu apă din abundenţă.

Citește și:

Continuarea pe Lyla.ro.

Parteneri--