Sari la conținut

Trucuri pentru un păr strălucitor şi mătăsos

Pentru a avea mereu în păr cât se poate de sănătos şi strălucitor, poţi folosi o serie de trucuri care să te ajue să obţii acest lucru. 

1. Amestecă două ouă (albuş şi gălbenuş) cu 4 linguri de ulei de măsline şi aplică aceasta compoziţie pe păr. Acoperă-ţi părul cu un prosop sau o mască de plastic timp de 20 de minute şi apoi spală-l.

2. O metodă care pare ciudată, dar este chiar eficientă: după ce te-ai spălat pe cap, amesteca 1/4 apa de gură într-o cană cu apă şi toarnă amestecul pe păr.

3. Bate un ou cu 6-8 picături de zeamă de lămâie şi aplică amestecul rezulatat pe păr. Spală apoi cu orice şampon pe bază de plante.

4. Bere – pur şi simplu spală-ţi părul cu puţină bere înainte să aplici şamponul. Berea îţi va hidrata părul şi o să-l facă strălucitor şi mătăsos.

5. Amestecă o lingură de glicerina cu aceeaşi cantitate de ulei de măsline, oţet maro, ulei de ricin, balsam şi şampon. Aplică aceasta masca înainte să te speli pe cap şi las-o să acţioneze timp de 10 minute. Clăteşte cu apă din abundenţă.

Continuarea pe Lyla.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel