Sari la conținut

Trump va eradica virusul HIV. Ce strategie are președintele american

Donald Trump, președintele SUA, a solicitat in discursul sau catre natiune o finantare sporita pentru combaterea HIV si eliminarea bolii in urmatorii zece ani, precum si 500 milioane dolari in plus pentru combaterea cancerului la copii.

Virusul HIV va mai exista până în 2030. Planul ambițios al președintelui

„Nici o forta in istorie nu a facut mai mult pentru a avansa conditia umana decat libertatea americana. In ultimii ani am inregistrat progrese remarcabile in lupta impotriva HIV si SIDA.

Progresele stiintifice au facut posibil un vis care odata se afla la o distanta indepartata de noi. Bugetul meu va cere democratilor si republicanilor sa faca angajamentul necesar pentru eliminarea epidemiei HIV in Statele Unite in decurs de 10 ani. Am facut pasi incredibili, incredibili. Impreuna, vom invinge SIDA in America si in afara ei”, a declarat Trump, potrivit ziare.com.

In plus fata de finantarea pentru combaterea SIDA, Trump solicita suplimentar 500 milioane dolari pentru combaterea cancerului la copii in urmatorii zece ani.

Trump se indreapta apoi spre problemele culturale si solicita Congresului sa „transmita legislatia pentru a interzice avortul tarziu al copiilor care pot simti durerea in pantecele mamei”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: