vineri, septembrie 30, 2022

Un calcul simplu al datei de naștere arată ce noroc ai la bani. Cum se calculează? Universul ne răspunde. Tot ce ar trebui să faci este să aduni data zilei de naștere cu cifra 1 pentru a determina cifra banilor.

Norocul la bani. Cum se calculează?

Dacă ziua ta de naștere este 7, vei aduna cu cifra 1 și va rezulta 8. Acesta va trebui din nou adunat cu 1, pentru că reprezintă numărul liderilor, lucru care va rezulta cifra banilor ca fiind 9. Iată interpretarea pentru fiecare număr în parte oferit de celebrul numerology Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Norocul la bani, în funcție de ziua în care te-ai născut

Cifra 1

Această cifră este numărul liderilor și aparține persoanelor care sunt capabile să muncească și să aducă valoare în tot ceea ce face. Potrivit numerologului, aceste persoane au nevoie de bani pentru hrana spirituală, astfel că printre cheltuielile lor se numără și cele pe cărți pentru a-și satisface necesitățile de ordin spiritual. Banii sunt foarte importanți pentru aceste persoane pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

 

Cifra 2: persoane care risipesc banii

Cei care au cifra banilor 2 sunt persoane care risipesc banii. Acestea nu dețin abilități de a economisi, astfel că ele știu cum să facă banii, dar nu și cum să îi folosească. Luxul face parte din viața lor și nu vor ezita să arunce banii pe confortul total. Totodată, sunt oameni care dau bani și iau bani cu îmrpumut cu o mare ușurință, iar ca să nu devină datori, au nevoie ca o persoană pragmatică să le stea în jur.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

 

Cifra 3

Partea financiară pare a fi unul dintre plusurile celor cu cifra 3. Acest număr dă dovadă de o abilitate mai mare decât cifra 1 atunci când vine vorba despre finanțe. Aceste persoane dețin mereu idei care se îmbină perfect cu pasiunea și implicarea totală atunci când vine vorba despre afaceri. Lucrul la care ar trebui să fie atenți este reprezentat de cheltuieli, însă trebuie să aibă grijă cui vând secretele lor de a face bani.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

 

Cifra 4

Cei cu cifra 4 nu vor avea parte de prea mult noroc financiar, fiind persoane modeste. Pentru a putea vedea cifre mai mari în conturi, sunt nevoiți să muncească din greu. Așadar, aceste persoane vor munci toată viața pentru a-și asigura necesarul, însă chiar și așa vor avea de-a face cu piedici financiare.

 

Cifra 5

Cifra 5 este, de asemenea, una benefică. Cei care au această cifră au o șansă reală încă de la început pentru că se pot naște într-o familie bogată. Chiar dacă lucrurile nu stau tocmai așa, datorită aptitudinilor lor vor câștiga cu o mare ușurință banii. Unul dintre sfaturile care se potrivesc acestor persoane constă în a fi generoase. Astfel, cu cât vor dărui mai mult, cu atât vor avea parte de și mai mulți bani.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

 

Cifra 6

Cifra 6 reprezintă un număr „muncitoresc”. Așadar, aceste persoane, potrivit specialistului, se mulțumesc cu ceea ce au și sunt statornici din punct de vedere profesional. Banii nu reprezintă o prioritate pentru ei, cel puțin nu înainte de respect și dragoste. Ca angajați, aceste persoane sunt foarte conștiincioase, iar atunci când ajung la pensie o vor face dintr-un singur loc de muncă. Această cifră îi protejează însă de piedicile financiare, cunoscând o oarecare stabilitate.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

 

Cifra 7

Cei care au cifra 7 sunt oameni care sunt dornici de aventură chiar și pe plan financiar. Astfel, ei pot recurge și la metode mai puțin legale pentru a obține venituri substanțiale într-un timp scurt. Cu toate acestea, răbdarea nu este punctul lor forte și, de cele mai multe ori, vor încerca să îi păcălească pe cei din jur pentru a obține profit.

Cifra 8

Cifra infinitului îi reprezintă pe cei care fluctează de la un pol la celălalt. Aceste persoane nu sunt dispuse să facă unul sau mai multe compromisuri, chiar dacă acest lucru le poate aduce bani la un moment dat. De cele mai multe ori, acești migrează de la extrema unor câștiguri fabuloase la cea a falimentului.

Cifra 9: Firea lor altruită dar și destinul sunt cele două atuuri

Cu toate că cei care au cifra 9, nu se pricep deloc în a face bani, norocul este de partea lor. În cazul în care nu vor avea grijă să învețe cum să administreze banii, aceste persoane pot ajunge la pagube serioase. Firea lor altruită dar și destinul sunt cele două atuuri care le va aduce mereu bani și vor găsi de fiecare dată o modalitate de a-și rotunji veniturile, potrivit numerologului Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private