Sari la conținut

Tumora inoperabilă a unei fetițe s-a micșorat în mod miraculos după ce Papa Francisc i-a atins capul

La scurt timp după ce Suveranul Pontif a sărutat capul bolnav al micuţei Gianna, o fetiţă din Pennsylvania, tumoarea cerebrală inoperabilă cu care fusese diagnosticată aceasta s-a diminuat în mod inexplicabil.

Întâlnirea cu Papa Francisc s-a produs în timpul vizitei din septembrie pe care acesta a efectuat-o în Statele Unite, relatează CBS Philadelphia. Mama copilei, Kristen Masciantonio, a explicat pentru un post naţional de televiziune: “se simte din ce în ce mai bine şi este din ce în ce mai puternică. Ameliorarea sa este incontestabilă”.

tumora

Soţii Joey şi Kristen Masciantonio sunt absolut convinşi că sărutul Papei se află la originea acestui miracol incontestabil, confirmat, de altfel, şi de RMN-ul din Noiembrie, complet diferit de cel din luna august şi care nu lăsa loc aşteptări prea mari. “Anul trecut ne gândeam că urmează să trăim fără ea, în memoria ei. Acum suntem convinşi că vom trăi cu ea alături de noi. Totul e de la Dumnezeu. Cred cu tărie că Papa e mesagerul lui Dumnezeu”, a declarat Joey Masciantonio.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel