Sari la conținut

Tun astral pentru 2 zodii. Astrolog: Se arată în cale o schimbare uriașă

horoscop săptămânal
sursa foto arhiva doctorul zilei
Horoscop saptămanal

Din cuprinsul articolului

Două zodii au o ocazie unică să-și schimbe viața. Conjuncția astrală al acestei perioade produce schimbări enorme în viața semnelor zodiacale.

Cătălina Gulan, astrologul RomâniaTV.net, a dezvăluit care sunt emoțiile prin care vom trece în acest interval, însă și cele două semne zodiacale care vor resimți cea mai puternică energie din Univers.

„Este aglomerație mare în zodia Vărsător, în această perioadă! Foarte multe planete trec pe aici, ceea ce pentru noi înseamnă un cumul uriaș de energie tipică acestei zodii. Cu alte cuvinte, vom privi cu mai mare claritate situațiile din viața noastră. Vom fi puși față în față cu realitatea și cu toate aspectele ei. Da, în principiu, sună foarte bine, doar că trebuie să ținem cont că în adevăr există și o doză de suferință. Mulți dintre noi avem tendința de a fugi de adevăr, însă, acum, nu mai putem să facem acest lucru. Mulți dintre nativi vor avea parte de revelații nu prea plăcute. Din fericire, acesta este un moment perfect pentru reorientări, pentru recalibrări, pentru schimbări. Din acest motiv spun că perioada asta este, cumva, magică. Avem șansa să fim onești cu noi în totalitate și să descoperim care sunt schimbările pe care trebuie să le aducem la noi și la drumul nostru pentru a ajunge să trăim viața la care am visat. Este adevărat, că pentru două dintre zodii, lucrurile vor fi mai radicale. Este vorba despre Scorpion și Balanță”, a explicat Cătălina Gulan în exclusivitate pentru RomâniaTV.net

Scorpion

„Pentru nativii acestei zodii se arată în cale o schimbare uriașă, care va avea impact în toate aspectele vieții lor. După o lungă perioadă în care au fost în derivă și părea că nu se mai regăsesc, Scorpionii reușesc să vadă opțiunea care le va schimba viața. Ei sunt pe punctul de a începe o călătorie extrem de importantă pentru viața lor. Această călătorie se referă atât la aspectele spirituale, care țin de suflet, cât și la aspectele lumești ale vieții. Cu alte cuvinte, acesta este momentul în care trebuie să fie atenți la oportunitățile care le apar în drum și să profite la maximum de ele. Un alt aspect important pentru nativii acestei zodii este să încerce să renunțe la obiceiurile toxice din viața lor. Când zic „obiceiuri toxice” mă refer inclusiv la tipuri de abordări sau un fel de mentalitate care îi poate trage în jos. Știm despre această zodie că are tendința de a vedea partea goală a paharului și de a pune răul înainte. Ei bine, de această dată este indicat ca ei să se arunce cu capul înainte, fără a se gândi la plase de siguranță și fără a căuta scuze pentru lipsa de acțiune. Dacă își urmează inima, fără să își pună piedici, au șansa să își îmbunătățească viața semnificativ și să ajungă la un nivel de liniște și armonie, așa cum și-au dorit.”

sursa foto arhiva doctorul zilei

Balanță

„Ei bine, se pare că Balanțele sunt mai dezechilibrate ca niciodată. Ultima perioadă a fost încărcată de foarte multe situații care, într-un fel sau altul, au adus haos în viața acestor nativi. Pare că nu au reușit să se mai conecteze cu eul interior și să fie conștienți de care este scopul lor în această lume. Automat, în mintea lor, lipsa de încredere în ei și-a făcut loc. Conjuncția astrala din acest moment le dă șansa să se elibereze de gândurile parazitare care au pus stăpânire pe ei. Este extrem de important să se uite cu atenție în jurul lor și să taie de la rădăcină lucrurile care le aduc nefericire. Asta poate însemna: încheierea unor relații toxice, renunțarea la obiceiuri care nu le servesc, pe scurt, setarea unor limite. Totodată, este important ca ei să se privească în oglindă și să observe care sunt lucrurile care îi fac unici, să se reîndrăgostească de ei. Balanțele au șansa unică, în acest moment, de a se desprinde de ceea ce este dureros în trecut și de a se reseta complet”, a spus Cătălina Gulan în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel